![]() |
|
Изградба на црква на плоштад Македонија? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 114> |
Автор | |
picky ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 107 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Плоштадот ќе го зафркнат како сакаш кажи, на ништо нема да личи, ама со таа пасивност на народот и треба да ни се случи тоа нешто!
Него...сомнително ми е ...зошто сите нови цркви ги крстат „Св.Никола“?? |
|
No expectations, no disappointments!
|
|
![]() |
|
Vlad Tepesh ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Април.2008 Локација: Romania Статус: Офлајн Поени: 540 |
~,,~Ploshtadite se postavuvaat okolu crkvi no tuka se e naopako,od druga strana uma tolku propadnati crkvi na koi im treba renoviranje ~,,~Vo mojot grad gi razurnaa site znacdhajni stari gradbi da go napravat pomoderen a na nikoj me mu e jasno deka bez tradicija nema idnina~Gi urnaa site stari kafani koi imaa dusha i sega vo novite objekti se fura starogratskiot boemski stil-plastika-plastika~,,~
|
|
http://protravelguide.com/Images/VladTepesDraculaBranCastle.jpg
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
утре во 12:00 на плоштадот Македонија ќе се одржи мирен протест против црквата
сите кои се против црквата се добредојдени, ќе се обидеме да го пополниме просторот каде што треба да е црквата со луѓе протестот е против целиот урбанистички план, вклучувајќи ја и црквата |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
redno bese
|
|
![]() |
|
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
cekajte...jas razbrav deka ima protest ZA crkvata a ne protiv!
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
прво имаме плоштад
тоа е лепо после на плоштадот треба да има објекти и тоа е лепо едно знам и црква е објект па со не би била на плоштадот ги следам изјави на многу луѓе за таа црква и неможам да се начудам шо се теории има да биде или да небиде и ако јас мислам дека подорбо е нешо да има на плоштадот хего да нема а дали на плоштад се гхрадат цркви или околу црквите се гради плостат е тотално ирелевантно оти краен резултат е ист имаме црква на лпостад ког до бога вика плосштад до црквата?????? никој инаку јас многу патував и ќе ви кажам скопје е од ретките градови кој од сред плоштад не се гледа црква алооооооооооо, се слусаме? не? ВОЗИ МИШКО ова и така не е круцијална тема, просто кога веќе нема за шо да се буниме се фаќаме за црква |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
ti ne znajs sto sakas!
|
|
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
nema sto da se razbere ...... site tersene nie naopaku ............ ubavo napisa vlad .......
~,,~Ploshtadite se postavuvaat okolu crkvi no tuka se e naopako,od druga strana uma tolku propadnati crkvi na koi im treba renoviranje ~,,~Vo mojot grad gi razurnaa site znacdhajni stari gradbi da go napravat pomoderen a na nikoj me mu e jasno deka bez tradicija nema idnina~Gi urnaa site stari kafani koi imaa dusha i sega vo novite objekti se fura starogratskiot boemski stil-plastika-plastika~,,~
mnogu loso e koga kje se izmesaat nekoi raboti a uste poloso koga politikata kje pocne da se mesa vo verata ........... zalosno e sto namesto vo ekonomijata , se dokazuvaat kaj sto ne im e mesto ........... i namesto crkvata da se obide da gi sopre site obidi za politikanstvo i mesanje a so samoto toa i ponatamosna podlba na narodot , taa molci
![]() |
|
![]() |
|
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
![]() ![]() ![]() ne mozam da veruvam :( |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
анакин знае шо сака
САКАМ УБА ЦРКВА НА СРЕД ПОЛШТАД но вам треба тоа да ви се нацрта, хехехе па да ви ја нартам????? |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Nelson, ima protestna onie koi seprotiv crkvata i celiot toj urbanisticki plan,no onie koi se ZA, sakaat da go sprecat toj protest so toa sto ke dojdat casporano i nema da im dozvolat na prvite da go iskazat svojot protest
demokratija grujovisticka |
|
![]() |
|
sakaj si, ne treba da crtas se razbravme :( |
|
![]() |
|
crkvata va vasilij blazenov vo sred moskva se naogja na sred plostad
graditelite beja oslepeni i so svoite oci platija za ova crkva nie izgleda kje platime so nasite nervi ![]() |
|
|
|
![]() |
|
znaci dobro go razbrav janko...snosti imase anketa vo negova emisija...
ne znam sto da recam...ona snosti bese
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 114> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |