|
Народот кој ја ослободува жената |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 53> |
Автор | ||
mudzahid
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 15.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 818 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Bidi realem Antony, vazno e da se znaat dvata roditeli. Vozviseniot Allah bara da gi pocituvame nasite roditeli, pa kako ke gi pocituvame ako ne znaeme koj ni e tatko. A, ako mislis deka spored k*ranot e mnogu povazno da se znae koja e majkata , daj dokaz.
Vozviseniot Bog veli: "Ako vie, spored toa, ja dofativte mokta, nema li da seete bezredie po zemjata i nema li da gi prekinete rodninskite vrski? Toa se onie koi Allah gi prokolna, i gi ogluvna, i gi onemi, i gi oslepi".Muhammed 22-23 "I Gospodarot tvoj odredi: Samo nego da go obozavate, a na roditelite dobro da im pravite. Ako eden od niv ili dvajcata dozivet starost, ne kazuvaj im ni uf. Ne obrakaj im se so visok glas i zboruvaj im zborovi blagorodni" El Isra 23-24 |
||
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Wow....
Nemozam da se nacitam..... od mudrosti do biseri...... Zenata vo islamot gi ima istite prava kako i mazot, normalno od pravata poteknuvaat i obvrskite. Vo k*ranot stoi "....tie imaat isto prava kako i obvrski." Sekoja obvrska e vo sklad so nejzinata fizicka konstrukcija. Aj sega da se nadovrzam na temata. Konstrukcijata na zenata e takva da taa ja nema istata fizicka (telesna ) moznost za seksualni odnosti kako mazot. Toa go tvrdi sovremenata medicina ( citaj Fiziologija, prof. dr. Gajton). POradi toa taa ne bi mozela da gi ispolni bracnite obvrski kon site nejzini sopruzi PODEDNAKVO. Sto e so polnite bolesti. Povtorno konsultiraj se so sovremenata medicina (infektologija i epidemologija) kade se polnite odnosi se prenesuvaat isklucivo preku menuvanjeto na partenrite (mazite). Bidejki mazot e nositel na virusute, podocno (HPV), a koj pri seksualne pat i se prenesuva na zenata. A sto e so decata. Ako sekoj soprug miluva da ima deca. Na sto ke lici zenata vo poliandriskiot brak. E TOGAS TAA KE PREDSTAVUVA SAMO MASINA ZA RAGANJE. Ovaa godina na edniot, drugata na drugiot (pa testovi cie e detoto). Mislam deka koga ke gi poglednem ovie fakti ke se slozime za polinadrijata. A koga stanuva zbor za poligamijata. Jas vetiv deka ke pisuvam za nea ustena pocetokot. Uste malku treba da go sredam tekstot. Pa ke diskutirame. Pozdrav Изменето од Aisha - 29.Јануари.2008 во 10:16 |
||
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ma jok
od tvoite biseri po biseri nema POradi toa taa ne bi mozela da gi ispolni bracnite obvrski kon site nejzini sopruzi PODEDNAKVO. samo se mislam od koe kjose ova go izvadi ili ova Ako sekoj soprug miluva da ima deca. a boga mi ova e krajno interesen fakt Konstrukcijata na zenata e takva da taa ja nema istata fizicka (telesna ) moznost za seksualni odnosti kako mazot. no zivej si svoj zivot na "ednakvosta" , ubav ti e avatarov ti stoi Изменето од anakin - 29.Јануари.2008 во 10:48 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Anthony
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
?
Изменето од Anthony - 24.Февруари.2008 во 13:51 |
||
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vo pravo si
pogolema glupost nikoj do sega so tolku ozbilen ton nema napisano Ajsha gi nadmina site duri ova e podobro od JAS SUM KUNTA KINTE ROB , i ne bi se menuval so nikoj na svetov odam da se otrujam |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
efendija
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
More za tebe i otrovot e malku! |
||
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
slusaj
demokratija ne se dobiva so oruzja i otrovi nego so ubeduvanje i fakti a koj fakt e deka zanata nemoze sexualno da gi zadovoli svoite mazi koj fakt e deka mazite miluvat da imat deca a zenite demek ne koj fakt e deka zenite neprenesuvat sexualni bolesti mil moj efendijo zamisli se i kazi koito fakti kazani se za otrov, i za mene da e malku Изменето од anakin - 29.Јануари.2008 во 21:53 |
||
|
||
Halid ibn Velid
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1145 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Aman be anakine ti neznam na koj svet ziuvas??? Koj ti kazal deka zenata ne smeet da imat deca??? prasanjeto bese od nasKako ke znaeme civo e deteto,od zenata koja imat povece mazi,,Ili ke odime na Test??Ti garantiram deka i testot nema da i pomognet za da i kazet civo e etoa dete,po naski receno KASAPOPARA.. |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mufto si
so DNK se se otkriva i po suratov ne se sekiraj a nepisav deka ne smeet ajsa tova tvdi mazite miluvat da imat deca aj za drugi fakti da te cuju kako gi branis svoite i ako pisuvat nebulozi |
||
|
||
efendija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
odam da se otrujam Ovie zborovi koi ti sam si gi izgovori Anacine! Изменето од efendija - 29.Јануари.2008 во 22:12 |
||
|
||
efendija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Za site prasanja ce ti bide odgovoreno,strpi se malku Anakine,tebe barem nikade ne ti se brza! |
||
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NE GO RECE ANTONY
NEGO JAS F A K I N G DZEDAJ |
||
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A NE MISE BRZA TREBA DA PRAVAM NEKOJA FOTOGRAFIJA NEKOJA PESNA DA NAPISAM NEKOJA MUZIKA DA ISKOMPONIRAM IMAM I NESO SOFTVER ZA PRAENJE A I MASINA ZA CISTENJE NA OTPADNI VODI KOGA SE PERAT AMBOLIITE I DRUGO-- KUPISTA DRUGI ZADACI f**kING TAKA DA POBRZAJ |
||
|
||
efendija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
isti k....kalup!
Pogledni sega pisuva Anakin,a ne anthony! |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 1011121314 53> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |