![]() |
|
Саботирање на желби |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 114115116117118 482> |
Автор | |
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
нема дома,седи надвор
сакам да се истуширам ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Не може пукла цев у комшии
![]() Чај со мед Изменето од Орка - 02.Март.2011 во 12:58 |
|
![]() |
|
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
не без мед
сакам оптички нет |
|
![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
samo so sheker
![]() sakam sok od jagodi |
|
![]() |
|
na oko ![]() Сениор ![]() koj sum jas koj sum jas Регистриран: 25.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 4866 |
ima kompot od suvi slivi ako sakash
sakam u kavadarci |
|
na kamen shto se trkala mov ne se nafaka
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
nema odi vo negotino
![]() sakam da se proshetkam nekade |
|
![]() |
|
na oko ![]() Сениор ![]() koj sum jas koj sum jas Регистриран: 25.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 4866 |
a shto ke kazat na rabota??
sakam da mi svetne sijalickata |
|
|
|
![]() |
|
ne sega ponataka malce
![]() sakam da pomine mesecov |
|
![]() |
|
eee samo shto pocna
i jas sakam da pomine ama morav da sabotiram ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
ke pomine ... ushte 29 dena
![]() sakam da go ispijam kafevo u tishina ![]() |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
неможе, поубаво е во друштво
![]() сакам 30 часа, а не 24 за да ги завршам сите обврски |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Важи,од денес едно деноноќие ќе биде 30 часа.
![]() Сакам да си одам дома. |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
ќе си одиш... ама покасно
сакам космодиск...колку да ублажи болки ![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
FeaR ![]() Сениор ![]() ![]() False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
nemoze kosmodiks zemi napij se Voltaren ke ti pomine
![]() sakaaaaaaaam edno milicko da e do mene ![]() |
|
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 114115116117118 482> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |