|
Љубов или кариера ? |
Внеси реплика | страница <1 910111213 20> |
Автор | |
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na mene ne mi ni treba rentan room za specijalna licnost....ke mi tekne nesto na lice mesto....
|
|
antigona
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 139 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nikogas ne bi ja ostavila ljubovta na mojot zivot.pa toj mi e podrska vo najteskite momenti.ke poludam da sum sama.Ni pari ni kariera ne pomagaat vo takvi situacii.Mozda sum luda,ama jas ziveam za LJUBOVTA |
|
Јас имам оружја,кои не ги познавате,имам начини и патишта,кои не ви се познати
|
|
blue666
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da, ama nekogas ke treba ubavo da si legnes, a ne samo taka na lice mesto... |
|
antigona
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 139 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znaes deka imas pravo.Ama nekako se poveke se takvi.Kako na site da im e samo za edna nok,kolku da pomine nekoj.Poznavam luge koi sto ljubovta ja smetaat za visok Ne bile spremni da sakaat.A zarem treba da se odi na k*rs za da sakas nekoj????
|
|
Јас имам оружја,кои не ги познавате,имам начини и патишта,кои не ви се познати
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
oti ne zapoznale nekoja licnost koja ke gi pleni...zatoa taka zboruvaat...se pravat deka im e mnogu arno, ama i tie sakaat stabilna vrska, nekogo na kogo mozes da se potpres vo zivotot, koj ke ti dava poddrska, ljubov, razbiranje, radost, sreka, sigurnost, zadovolstvo...
ovie raboti ne gi ima vo "one night stand" |
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koj ne probal ne znae...
|
|
Anthony
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ednas probav i nesakam pak - dosta bese ednas sto napraviv budala od sebe dali moze ili nemoze cel zivot neznam - sega za sega super mi e , a koga ke mi treba ljubov , ke pojdam vo nekoj klub za zaljubuvanje da pobaram nesto za mene... se nadevam deka toj den e daleku |
|
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne si napravil budala od sebe, ako nekoj ne znael da te ceni, negova zaguba...ne znaci deka site luge se takvi...
ne velam jas deka lugeto po sekoja cena i sekogash treba da se vo vrska...i koga si sam ima svoi prednosti, no ne mozes cel zivot da bides sam...toa mi e poentata... |
|
macenceto
Сениор Регистриран: 02.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
JAS li4no LJUBOV
pozz
|
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dve vo edno moze????
|
|
ekaterina
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas sum za dve vo edno...
se se moze koga se saka... |
|
people are strange
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
APSOLUTNO DEKA MOZE DVE VO EDNO, AMA SEPAK, LJUBOVTA NEKA E KAFETO, A KARIERATA - MLEKOTO
NE ZBORUVAJTE I NE MISLETE POINAKU VE MOLAM
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кариера од љубов и со љубов.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
од мојата сегашна гледна точка,..... кариера..... ама ќе видиме како ќе мислам понатаму.....
а доколку сум заљубена и ми претстои можност за напредок во кариерата, тогаш балансот е решението...... |
|
Внеси реплика | страница <1 910111213 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |