IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Љубов или кариера ?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Љубов или кариера ?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 20>
Автор
Порака
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Статус: Офлајн
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 13:27
na mene ne mi ni treba rentan room za specijalna licnost....ke mi tekne nesto na lice mesto....
Кон врв
antigona Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 139
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај antigona Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 13:58

Originally posted by kejt-d-grejt kejt-d-grejt напиша:

JAS VELAM LJUBOV!!!
IMA MNOGU VISTINA VO STIHOVITE:

"JAS SI SAKAM SARENA KOLIBA I VO NEA SREKNO DA SPIJAM"

PARITE LESNO SE PECALAT, TRUST ME!

POZDRAV OD EDNA KARIERISTKAсреќа
haha si osetila na svoja koza kako patalec. sigurno znaes kolku malku ispolnuva karierata, i kolku se banalni tapsanjeto po ramo i platata ako ne e ispolneto ona vistinskoto. I plus vie zenite si imate svoj instinkt, za onie koi ostanale verni na prirodata i na svoite potrebi.za IQ, pravilno razmisluvas големо%20гушкање[/QUOTE]

Nikogas ne bi ja ostavila ljubovta na mojot zivot.pa toj mi e podrska vo najteskite momenti.ke poludam da sum sama.Ni pari ni kariera ne pomagaat vo takvi situacii.Mozda sum luda,ama jas ziveam za LJUBOVTA
Јас имам оружја,кои не ги познавате,имам начини и патишта,кои не ви се познати
Кон врв
blue666 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 28.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 4465
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue666 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 14:20
Originally posted by LouWeed LouWeed напиша:

na mene ne mi ni treba rentan room za specijalna licnost....ke mi tekne nesto na lice mesto....

da, ama nekogas ke treba ubavo da si legnes, a ne samo taka na lice mesto...
Кон врв
antigona Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 139
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај antigona Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 15:11
Znaes deka imas pravo.Ama nekako se poveke se takvi.Kako na site da im e samo za edna nok,kolku da pomine nekoj.Poznavam luge koi sto ljubovta ja smetaat za visok Ne bile spremni da sakaat.A zarem treba da se odi na k*rs za da sakas nekoj????
Јас имам оружја,кои не ги познавате,имам начини и патишта,кои не ви се познати
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 15:21
oti ne zapoznale nekoja licnost koja ke gi pleni...zatoa taka zboruvaat...se pravat deka im e mnogu arno, ama i tie sakaat stabilna vrska, nekogo na kogo mozes da se potpres vo zivotot, koj ke ti dava poddrska, ljubov, razbiranje, radost, sreka, sigurnost, zadovolstvo...
ovie raboti ne gi ima vo "one night stand"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 15:27
koj ne probal ne znae...
Кон врв
Anthony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Декември.2007
Поени: 3379
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anthony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 15:40
Originally posted by IQ IQ напиша:

koj ne probal ne znae...
ne mozat baby samo taka se pravat, ne mozes cel zivot bez ljubov...samo odreden period ke mozes...ama cel zivot...

ednas probav i nesakam pak - dosta bese ednas sto napraviv budala od sebe

dali moze ili nemoze cel zivot neznam - sega za sega super mi e   , a koga ke mi treba ljubov , ke pojdam vo nekoj klub za zaljubuvanje da pobaram nesto za mene... se nadevam deka toj den e daleku
It’s nice to be important....it’s   important to be nice!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 15:59
ne si napravil budala od sebe, ako nekoj ne znael da te ceni, negova zaguba...ne znaci deka site luge se takvi...
ne velam jas deka lugeto po sekoja cena i sekogash treba da se vo vrska...i koga si sam ima svoi prednosti, no ne mozes cel zivot da bides sam...toa mi e poentata...
Кон врв
macenceto Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 02.Август.2007
Поени: 152
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај macenceto Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 19:22
Originally posted by maja maja напиша:

Што мислите дали големите љубови имаат секогаш лош крај,
 (ne nemaat sekogas los kraj teshko e da se odbere ama ako se ima bezmerna ljubov i od dvete strani togas ne nema da bide teshko duri i da treba da se zamine nekade na kratko)

дали сме тие кои сами ја кроиме нашата љубов,
(da nie sme tie sami sme si krojaci na nasata sudbina NIKOJ NEMOZE DRUG NESHTO DA TI NAPRAVI KAKO TI SAMIOT SHTO MOZESH DA SI NAPRAVISH)

Како би постапиле вие..што би одбрале ЉУБОВ или КАРИЕРА ???

JAS li4no LJUBOV љубов

pozz
Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 23:10
Dve vo edno moze????голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевказбунетост
Кон врв
ekaterina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 450
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekaterina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2007 во 00:07
i jas sum za dve vo edno...
se se moze koga se saka...
people are strange
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2007 во 17:06
APSOLUTNO DEKA MOZE DVE VO EDNO, AMA SEPAK, LJUBOVTA NEKA E KAFETO, A KARIERATA - MLEKOTO
NE ZBORUVAJTE I NE MISLETE POINAKU VE MOLAMголемо%20гушкање
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2007 во 14:50
Кариера од љубов и со љубов.
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
BisernA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Јули.2008
Поени: 4662
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2009 во 10:36
од мојата сегашна гледна точка,..... кариера..... ама ќе видиме како ќе мислам понатаму..... задоволство

а доколку сум заљубена и ми претстои можност за напредок во кариерата, тогаш балансот е решението...... трепкање
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 20>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.