|
Зборувате ли за чувствата? |
Внеси реплика | страница <1 910111213 22> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja najdobro se izrazuvam vo vtoro lice vo temnina
|
|
anelija l
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prijatnite iskustva vi go pravat zivotot lezaren,bolnite iskustva ve pravi da se razvivate,stradanjata ni ukazuvat na nasite bolni tocki,kade sto morame da ziveeme ,znaeme da fizickata bolka e simptom na bolest, a sekoje stradanje iskoristete go nemojte da go ignorirate,i kazete si gi vasite custva,dobri ili losi.
|
|
defma
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да и воопшто не ги кријам.
|
|
THEPRINCESS
Сениор Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zboruvam za custvata ama ne pred sekoj, tuku samo pred onie vo koi imam doverba.
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
нема потреба. тој вели дека знае што чувствувам уште пред да знам јас. (многу е умен )
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не мрдам со лицето дури и мува кога ќе ми застане на носот
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во средина каде се чувствувам пријатно и сум со пријатни фини луѓе, зборувам делумно за своите чувства. Никогаш и на никого не сум се отворила потполно.
Својата интима љубоморно си ја чувам. Сметам дека доколку изговорам некои работи дека ништо нема да остане во моја сопственост а само јас имам ексклузивно право врз своите чувства. Изменето од GlenKlouz - 15.Август.2009 во 10:24 |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Samo so Gospod.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
за чувствата...само со една личност... со никој друг...
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
отворено...мистериозността на одветната страна ми е привлечна...но до време.
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
многу поубаво е кога се докажуваат на дело ......... од многу зборови , фајде нема ...............
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
умниот тој
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 910111213 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |