IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Дајте една лоша вест
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дајте една лоша вест

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 17>
Автор
Порака
Calipso Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Регистриран: 26.Мај.2009
Локација: Македонија
Статус: Офлајн
Поени: 44671
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Август.2012 во 01:14
One small step for man, One giant leap for mankind. 
R.I.P. Neil Armstrongроза
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!
Кон врв
Aureus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Август.2012
Поени: 108
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Aureus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Август.2012 во 18:42
Ми умре кучето што го чувам од кога знам дека постојам. И сега како?
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Август.2012 во 23:28

роза

Кон врв
Орка Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2008
Поени: 44580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Орка Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Септември.2012 во 13:24
Човекот кој низ филмовите покажа дека и позади мускулите срцето е нежно...Почивај во мирроза
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Септември.2012 во 23:39
Се разведе пратеничката Наташа Савова....
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
blackeye Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Регистриран: 24.Август.2007
Поени: 4058
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Септември.2012 во 23:42
Originally posted by zagor zagor напиша:

Се разведе пратеничката Наташа Савова....

smrk smrk...pisi de deka bila desna raka na BC

zagorголемо гушкањеголемо гушкањеголемо гушкање
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
I ne znam dal' te iko voli kao ja,
Al' ne bi ova noc tako bolela,
Da me nisi volela....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Септември.2012 во 23:46

аха!..за тебе еден  бакнеж..од мене!...не од БЦ.рамнодушност

Кон врв
blackeye Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Регистриран: 24.Август.2007
Поени: 4058
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Септември.2012 во 23:48
pu pu pu skraja da e...nejkam politicki backi..ke me prefatat so glupavosta :):)
od tebe moze...голема насмевка
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
I ne znam dal' te iko voli kao ja,
Al' ne bi ova noc tako bolela,
Da me nisi volela....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Септември.2012 во 23:50

...е нема бацка!срамота било...!во години сме биле!..деца само правеле така...збунетост

како за нас..има само големо гушкање 

Кон врв
LiDivio Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор

Регистриран: 19.Мај.2010
Поени: 7265
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LiDivio Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2012 во 21:58

Вчера умре Туста, пејачот на КУД ИДИЈОТИ тага

ПОЧИВАЈ ВО МИР, ЛЕГЕНДО ::::::::: тагароза
Кон врв
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Октомври.2012 во 14:47

Почина Силвија Кристл - филмската Емануела

Холандската актерка Силвија Кристл, најпозната по својата улога во еротскиот филм Емануела, почина во сон во 60-тата година од животот.

Актерката која во текот на својата кариера се појави во повеќе од 50 филмови, долго време се бореше со ракот, а во текот на јули беше хоспитализирана откако доби мозочен удар.

Во септември 2006 година, Силвија издаде автобиографија под наслов Nude во која пишуваше за својата кариера, како и битката со дрогата и алкохолот.

Иако имаше богата филмска кариера, Кристл сепак ќе остане најзапаметена како Емануела.

Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2012 во 13:43
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Декември.2012 во 16:43

Двојно убиство и самоубиство во Кисела Вода

Двојно убиство и самоубиство се случи вечерва во скопската населба Кисела Вода. Според првичните информации на полицијата, маж околу 19 часот ја убил својата вереница во стан на улица „Ѓорѓи Димитров".

Во неговиот автомобил којшто бил паркиран пред зградата пак било пронајдено мртво тело на уште една жена.

Телото на мажот, за кој се претпоставува дека ги убил двете жени, а потоа се самоубил, било пронајдено околу 23 часот во кругот на основното училиште „Круме Кепески". Покрај неговото тело е пронајден пиштол, со којшто се претпоставува дека ги извршил двете убиства и се самоубил.

Засега не се познати мотивите за трагедијата.

Изменето од Valerija - 31.Декември.2012 во 16:43
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
Calipso Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Регистриран: 26.Мај.2009
Локација: Македонија
Поени: 44671
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2013 во 22:56
Ми го убија Мематииплачење

На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 17>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,531 секунди.