|
Сон |
Внеси реплика | страница <1 910111213 55> |
Автор | ||
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
многу често сонувам дека паѓам...меџутим ...шо без глави??????!!!!! неееее...за среќа......а дали имате сонувано дека летате????? ооооооооо мен уживам во тие сонови...иако малку после нив чуствувам некаква тензија меѓу мојот дух и мозокот...
|
||
Точачиња.
|
||
Cvekence
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
respect my authoritaaa
|
||
joki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
најјак сон мие еден со диносауруси...ме бркале низ охридов , али сон како сон...сум избегала од сите...
|
||
Точачиња.
|
||
Corporal^^
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
SO STORE TI SA, HOROR... SA TI VELAM OTI JAS TAKA IMAM SONVANO EBAGO, HOROR RECE.... HAHAHHAHAHAHA |
||
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
||
Lion
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kako odam na rabota i koga ke se razbudam go gledam saatot i stvarno treba da odam na rabota |
||
don't smoke and fly, take a bike and ride
|
||
dambi5
Сениор Регистриран: 13.Февруари.2006 Статус: Офлајн Поени: 84 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sonvime mnogu cesto i sonovite najcesto se povrzani so ona sto ni se slucuva ili so ona sto potsvesta se preokupira,ama ima i sonovi tesko da se objasnat,a takvi imam sonveno eden kup.Interesno e so ako znaes da gi desifriras dobro stvarno kazuvaat neso.
|
||
смеењето го продолжува животот
|
||
MisIcA
Сениор Регистриран: 01.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 519 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sonista lazni sonista
U nif nema nisto vistina |
||
[IMG]http://img228.imageshack.us/img228/6007/donfior24yg.gif" />
Nema sustestvo bez ljubov,nitu vistinska ljubov bez ljubomora, nitu ljubomora bez neverstvo, nitu neverstvo bez pricina |
||
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
deza vu ili son brej nemozan da gi povrzam, bilo li ili ne, zivi bili pa videli
|
||
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
||
joki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
последно време само кошмари ме прогонвет...
|
||
Точачиња.
|
||
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a zasto i ti ne gi brkas malce niv da vidat kako e koga se bega
|
||
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
||
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
аууууууу а ти ма да не не ме прогонуваш а??? Па само јас сум ја прогонувал ц ц ц цц Не и верувајте бре... јоки ти не си за веруање слушна???? |
||
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
||
joki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да бе...стајми детектор за соној па да видет сите шо ми прајш на соне...ме измачиваш човече...пак те сонвев шред 10-минути и морав да станам ...пошо...нека те сонвет и другиве па ќе сфатет... |
||
Точачиња.
|
||
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
шо да ме сонвет другите бре кога ти си ме стаила таму у тоа твојте соноишча, и никако да ме даеш некој друг даме сонвет тушло една
|
||
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
||
joki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ајде бе тегет чорапа една...сеа јас сум крива...ама то е ...секогаш помалите наклапвет ...ама ако ...ќе видиш ти...телепатски ќе те префрлам во друг сон...па ќе видиме кој е тушол... |
||
Точачиња.
|
||
Внеси реплика | страница <1 910111213 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |