|
Какви пози најмногу сакаат жените? |
Внеси реплика | страница <1 910111213 15> |
Автор | |
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Doktore ... seto ova drzi voda do nekade ... megjutoa sekoja devojka/zena e razlicna ....
Doggy pozata bas poradi maksimalnata penetracija kaj nekoi zeni moze da bide i bolna pa ne ja sakaat .... neli?
Mnogu devojki/zeni ne sakaat da bidat dominantni pa pozata odzgora ja izbegnuvaat i ja sakaat misionerskata povekje ...
Sekoja zena e posebna ....
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
опаааа сега и доктор станав.... ех камо да бев...
инаку да во право си... секој индивидуално, но ова го извлеков од мои заклучоци и од разговори со други девојки, со кои сум немал ништо освен разговор... Преовладуваат тие 2 пози кај повеќето... некои сакаат странично легнати со партнерот одпозади, некои сакаат исправено, некои сакаат мисионерска... јас сум за повеќе комбинации... повеќе пози 3-4 пози во текот на еден чин... |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
Blue Scarlet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Retko koj na denesno vreme ne kombinira pozi barem 3-4 vo eden cin ..... Najubavo e koga se naiduva na partner so koj mozes da funkcioniras kako sinhroniziran casovnik .... bez zborovi ... A sekoj si ja vrti vodata na svojata vodenica pa si gi mesti sam pozite koi mu se dopagjaat ....
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
безпотребно е местење како му одговара на едниот партнер... синхронизацијата е сосема добра работа... само треба да си опуштен, а воедно и многу сконцентриран на чинот и партнерот и да го пратиш секој негов чекор... во секој случај има некој што води, но не премногу...
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
Blue Scarlet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nitu eden instrument nemoze sam da proizvede muzika .... se e do umesnosta ne sviracot ....
Ne postojat losi instrumenti , postojat samo losi sviraci ...
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тука си потполно во право... а има "добри" свирачи само на хартија, кои пак се покажуваат како бескорисни... сепак искуството и можноста да ја спроведеш фантазијата во пракса е тоа што те прави "добар" музичар...
|
|
|
|
Blue Scarlet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zatoa ke si se vodis po onaa staroto komunisticko "Nie vi veruvame ama sepak proveruvame" ...
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е тоа не сум го знаел сеуште... да проверка е ок...да знаеш што се може да очекуваш...
|
|
|
|
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
пааа.... ...всушност сакам се...ама ова со переков... ...ајде изгледа јас не сум по стручна терминологија
мисионерска...па можеби најмногу ја сакам.. ..препуштање на моментот кучешката исто така.. ова 69...ама сепак тоа ти е...предигра кога сум горе(како и да се вика таа поза)..паа..може да ја ставам на трето место... ама овие другиве...партизанска...ваква...таква...нешто сум скокнала кога ме учеле македонски а дефинитивно ова со перекот не го разбрав... Изменето од ma4kica - 29.Мај.2010 во 04:23 |
|
panter123
Сениор Регистриран: 30.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 15783 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zenite sakaat sekakvi pozi no spored moe iskustvo najpoveke sakat kuceska i klasicna misionerska poza so nivnite najrazlicni varijacii,jas gi sakam i dvete no sepak mala prednost bi i dal na kuceskata, inaku pozata vo koja zenskata e gore vo koja taa dominira se narekuva kralica ova cisto za potsetuvanje na pocituvanata koleska koja nemozese da se seti na imeto na pozata.
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Отпозади... А каква е таа ирска магарица, од Република Ирска или од Северна Ирска
|
|
mariija
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
young padawan
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 451 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu e individualno ali definitivno site zeni ja sakaat pozata `finansiska`,odnosno koga ja seksaat vasata kreditna karticka po grad..site drugi pozi se samo predigra na ovaa
|
|
Внеси реплика | страница <1 910111213 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |