IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - Операција триумф - музичко реално шоу
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Операција триумф - музичко реално шоу

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 32>
Автор
Порака
magdalena Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Декември.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 54
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2008 во 11:25

за Александар нема тешка песна!

колку и да му даваат тешки песни тој е се подобар и подобар

I LOVE ALEXљубов
Those who love deeply never grow old; they may die of old age, but they die young!
Кон врв
BisernA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Јули.2008
Поени: 4662
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2008 во 11:28
абе оти испадна џоле лутина минатата недела мислев дека милица ќе остане... оваа мислев дека џоле ќе остане... за кој и да навивам... губи лутина

а александар како си ја испеа песната... па и капутот... голема%20насмевка браво... аплауз
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2008 во 13:40
шоуто е одлично , штета шо имам малку време да гледам , оригинална ствар нема што . Водителот Маца е закон , го пратам чоекот од поодамна го бива за некојси босански простачки хумор . Во секој случај Цар
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
veronika_new Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2008
Поени: 147
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај veronika_new Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2008 во 13:44
јас од вчера сум строго за Сајко малото е оган
Кон врв
defma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Поени: 716
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај defma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2008 во 14:46
Жал ми е што излезе Џоле, ептен ми беше интересен.Ама тоа е игра, за Александар.
Кон врв
dragana17 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 25.Ноември.2008
Поени: 1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dragana17 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2008 во 15:02
ZAL MI E ZA DZOLE STO OTPADNA,SAMO NE MI E JASNO KAKO MOZESE DA OTPADNE KOGA IMASE NA FORUMOT NA OPERACIJA TRIJUMF POVEKE GLASOVI OD VUKASIN,A ALEKSANDAR SUPER BESE I BAS SUM SREKNA STO BESE PO 8PAT FAVORIT NA PUBLIKATA,DA PRODOLZIME DA GO PODRZUVAME I PONATAKA,POZDRAV
Кон врв
Foxy_lady Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2008
Поени: 118
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Foxy_lady Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2008 во 15:42
По вчера не го гледам повеќе шоуво.Толку е очигледно дека е изрежирано,толку е очигледно дека Аце наш не е многу омилен кај било кој во шоуто.Нејсе,Марина од жирито навистина немаше потреба да го каже тоа што го кажа,стара пијаница,тоа е.И онака завршуваше галата,навистина немаше потреба да се излае,кучка невидена.
Да бидеме реални Аце вчера беше прилично многу слаб,едноставно не го бива за рок и деловите каде што требаше дисторизја тој не се ни потруди да ја направи,да не зборуваме за лошиот англиски.Некако престана да се труди малиот.
Кон врв
doriangray Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Опсесивен компулсивец

Регистриран: 03.Јануари.2008
Поени: 1460
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај doriangray Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2008 во 16:26

Операција Тријумф сега за сега, успева да задржи огромна публика пред малите екрани, а не само таму туку и на интернет. Тоа мислам дека е добар показател за успехот на шоуто. Искрено речено, не е ни така лошо, сепак е едно од најскапите шоуа досега (иако финансиите не мора секогаш да значат квалитет).

Од аспект на натпреварувачите исто така може да се пофали со квалитетни натпреварувачи, кои полека ќе си го трасираат својот пат кон триумфот. Без разлика дали ќе победат или не, сепак голем дел од нив ќе успеат (секако доколку се трудат и се упорни во она што го сакаат).

Лични фаворити ми се Игор и Данијел, а од последниве неколку гали и Никола Пауновиќ.

Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change.
And if you're talking about my life you're only wasting your own time!
Кон врв
Evenstar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Вечен оптимист

Регистриран: 09.Јули.2007
Поени: 3388
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Evenstar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2008 во 18:03
И мене ме зачуди тоа што испадна Џоле синоќа... очекував тој да продолжи понатаму... ама сепак, некој ги влече конците како што му одговара - секогаш било така... и ќе биде... Александар не беше нешто посебно вчера, ама се снајде, за тоа секоја му чест!
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2008 во 20:51

За Александар не се потребни многу зборови...дечкото си е супер..среќа.
 ....но мерак ми е што остана и Вукашин...сакале или не....
 треба да се признае дека ....одлично пее......среќа.....
Кон врв
doriangray Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Опсесивен компулсивец

Регистриран: 03.Јануари.2008
Поени: 1460
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај doriangray Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2008 во 21:09

Секако, Вукашин е одличен вокал, меѓутоа се очекуваше Џоле да остане бидејќи општиот впечаток беше дека има посилна публика, за разлика од Вукашин.

За Александар уште не знам на која карта игра, што секоја емисија добива најмногу гласови. Иако имаше фантастични настапии прекрасни изведби, последниве неколку емисии затајува. Особено на последната гала, кога ја пееше Vertigo од U2, покрај лошиот англиски мака мачеше и со одржување на интонација. Но сепак, секоја чест штом успева да ја освои публиката на негов начин!
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change.
And if you're talking about my life you're only wasting your own time!
Кон врв
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2008 во 22:28
Abe ja veke kazav..mislam deka ova se e izrezirano i deka tie od Emotion produkcija veke se znaat so kako ke bide do samiot kraj..i se e ustvari ziva izmisljotina..toj sto ke pobedel ke go napravele svetska zvezda..????kako ne... niso nema da napravat..na nekolku od niv ke im napravat po nekoja pesna i tolku..isto i na pobednicite od Idol im vetuvaa brda i dolini i na kraj nema ni p od niv kako peaci..isto ke bide i so ovie..daj boze da gresam ama se mi mirisa taka
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
Кон врв
dark Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јуни.2008
Поени: 247
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dark Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2008 во 23:30
odsega pa natamu se dobri pejaci i luge ke ispadnat no site sto ostanava vo akademijata ke stanat zvezdi veke nekoj od niv dobija i ponudi za dogovor :D:D a licen favorit mi e aleksandar koj veke e zvezda ima svoj stil izgradeno i sekoja pesna si ja donesuva na svoj nacin za toa go pocituvam najveke
faster then light :D
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2008 во 00:14
http://www.operacijatrijumf.net/forum/index.php?topic=7989.0
го виде ли некој ова?
погледнете
после она вчера и јас се прашувам дали е Александар толку неинтелегентен или само неинформиран
иако,да не ги знаеш Ролинг Стонси или Битлси...хм...изненадена сум
се прашував зошто Александар цело време мудро молчи?
се надевам дека е само поради скромноста...ама...кој знае?
за пеење подобар нема,а на следната гала знам дека  ќе го испее Горан Каран преубаво,тоа му лежи
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 32>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,180 секунди.