|
Операција триумф - музичко реално шоу |
Внеси реплика | страница <1 910111213 32> |
Автор | |
magdalena
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 24.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 54 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
за Александар нема тешка песна! колку и да му даваат тешки песни тој е се подобар и подобарI LOVE ALEX
|
|
Those who love deeply never grow old; they may die of old age, but they die young!
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе оти испадна џоле минатата недела мислев дека милица ќе остане... оваа мислев дека џоле ќе остане... за кој и да навивам... губи
а александар како си ја испеа песната... па и капутот... браво... |
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
шоуто е одлично , штета шо имам малку време да гледам , оригинална ствар нема што . Водителот Маца е закон , го пратам чоекот од поодамна го бива за некојси босански простачки хумор . Во секој случај Цар
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
veronika_new
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас од вчера сум строго за Сајко малото е оган
|
|
defma
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Жал ми е што излезе Џоле, ептен ми беше интересен.Ама тоа е игра, за Александар.
|
|
dragana17
Нов член Регистриран: 25.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZAL MI E ZA DZOLE STO OTPADNA,SAMO NE MI E JASNO KAKO MOZESE DA OTPADNE KOGA IMASE NA FORUMOT NA OPERACIJA TRIJUMF POVEKE GLASOVI OD VUKASIN,A ALEKSANDAR SUPER BESE I BAS SUM SREKNA STO BESE PO 8PAT FAVORIT NA PUBLIKATA,DA PRODOLZIME DA GO PODRZUVAME I PONATAKA,POZDRAV
|
|
Foxy_lady
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 118 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
По вчера не го гледам повеќе шоуво.Толку е очигледно дека е изрежирано,толку е очигледно дека Аце наш не е многу омилен кај било кој во шоуто.Нејсе,Марина од жирито навистина немаше потреба да го каже тоа што го кажа,стара пијаница,тоа е.И онака завршуваше галата,навистина немаше потреба да се излае,кучка невидена.
Да бидеме реални Аце вчера беше прилично многу слаб,едноставно не го бива за рок и деловите каде што требаше дисторизја тој не се ни потруди да ја направи,да не зборуваме за лошиот англиски.Некако престана да се труди малиот. |
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Операција Тријумф сега за сега, успева да задржи огромна публика пред малите екрани, а не само таму туку и на интернет. Тоа мислам дека е добар показател за успехот на шоуто. Искрено речено, не е ни така лошо, сепак е едно од најскапите шоуа досега (иако финансиите не мора секогаш да значат квалитет). Од аспект на натпреварувачите исто така може да се пофали со квалитетни натпреварувачи, кои полека ќе си го трасираат својот пат кон триумфот. Без разлика дали ќе победат или не, сепак голем дел од нив ќе успеат (секако доколку се трудат и се упорни во она што го сакаат). Лични фаворити ми се Игор и Данијел, а од последниве неколку гали и Никола Пауновиќ. |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И мене ме зачуди тоа што испадна Џоле синоќа... очекував тој да продолжи понатаму... ама сепак, некој ги влече конците како што му одговара - секогаш било така... и ќе биде... Александар не беше нешто посебно вчера, ама се снајде, за тоа секоја му чест!
|
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За Александар не се потребни многу зборови...дечкото си е супер...
....но мерак ми е што остана и Вукашин...сакале или не....
треба да се признае дека ....одлично пее...........
|
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секако, Вукашин е одличен вокал, меѓутоа се очекуваше Џоле да остане бидејќи општиот впечаток беше дека има посилна публика, за разлика од Вукашин. За Александар уште не знам на која карта игра, што секоја емисија добива најмногу гласови. Иако имаше фантастични настапии прекрасни изведби, последниве неколку емисии затајува. Особено на последната гала, кога ја пееше Vertigo од U2, покрај лошиот англиски мака мачеше и со одржување на интонација. Но сепак, секоја чест штом успева да ја освои публиката на негов начин! |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe ja veke kazav..mislam deka ova se e izrezirano i deka tie od Emotion produkcija veke se znaat so kako ke bide do samiot kraj..i se e ustvari ziva izmisljotina..toj sto ke pobedel ke go napravele svetska zvezda..????kako ne... niso nema da napravat..na nekolku od niv ke im napravat po nekoja pesna i tolku..isto i na pobednicite od Idol im vetuvaa brda i dolini i na kraj nema ni p od niv kako peaci..isto ke bide i so ovie..daj boze da gresam ama se mi mirisa taka
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
dark
Сениор Регистриран: 28.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 247 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
odsega pa natamu se dobri pejaci i luge ke ispadnat no site sto ostanava vo akademijata ke stanat zvezdi veke nekoj od niv dobija i ponudi za dogovor :D:D a licen favorit mi e aleksandar koj veke e zvezda ima svoj stil izgradeno i sekoja pesna si ja donesuva na svoj nacin za toa go pocituvam najveke
|
|
faster then light :D
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://www.operacijatrijumf.net/forum/index.php?topic=7989.0
го виде ли некој ова?
погледнете
после она вчера и јас се прашувам дали е Александар толку неинтелегентен или само неинформиран
иако,да не ги знаеш Ролинг Стонси или Битлси...хм...изненадена сум
се прашував зошто Александар цело време мудро молчи?
се надевам дека е само поради скромноста...ама...кој знае?
за пеење подобар нема,а на следната гала знам дека ќе го испее Горан Каран преубаво,тоа му лежи
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Внеси реплика | страница <1 910111213 32> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |