|
Улогата и значењето на сексот во животот |
Внеси реплика | страница <1 910111213 16> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...uf, ama sum umen, blaze si na taa sto e so mene, daleku ke stigne
|
|
afrodit
Сениор Регистриран: 23.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 272 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sexot ima golemo znacenje ne samo vo mojot zivot tuku i vo zivotot na sekoj eden normalen poedinec.no normalno ako ima uslovi zivotni za toa.sexot te odrzuva vo zivotot te spasuva od trtaumi od depresii od zamor i taka nataka.
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SEX I FILOZOFIJA........
|
|
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Детска. Има со што, има со кого, има каде, но незнае како Војничка. Има со што, има каде, знае како, но нема со кого Студентска. Има со што, знае како, има со кого, но нема каде Пензионерска. Има со кого, знае како, има каде, но нема со што Филозофска. Има со што, има со кого, има каде, знае како, но ... каде сето тоа води? |
|
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|
anelija l
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
potreba,opustanje i uzivanje vo tri zbora ,drugoto vie ste go kazale
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za seks treba bukavalno dvajca, ne prividno
|
|
Дак
Сениор Регистриран: 09.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Има како нема,ме фаќа нервоза кога сум пред пм и веднаш на јуриш
|
|
Љубов и само љубов
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sexot ima golemo znacenje,
ama ne znaeme kade da go smestime vo zivotot |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne mi e jasna ulogata na seksot vo kriminalnite filmovi.
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
животот влијае на сексот
ако не што не оди тогаш сексот трпи |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И обратно... Ако сексот не оди, нешто друго ќе трпи |
|
Sho-Sana
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako mazot ima los seks u smisol padni stani so nea ona se zagrizuva deka ne e pozelna i i stvara nesigurnost zaradi koja mu obrnuva poveke vnimanie. Dokolku e dobar seksot, se smeta za pozelna i pocnuva da obesuva i da se pravi vazna.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
interesna teorija vo sekoj slucaj
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Внеси реплика | страница <1 910111213 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |