|
Моето дете е геј |
Внеси реплика | страница <1 910111213 24> |
Автор | |
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Navleguvame vo vodi vo koi ni ti ni jas ne gi poznavame... sto ako ziveenjeto e nas izbor.. a sto ako ne e? A koga ti odbra da bides heteroseksualec? Sepak, poentata mi e deka ne e kako koga odis vo prodavnica i si velis denes ke jadam cips ili cokolado?
|
|
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Samo jas mozham da odlucham kako kje zhiveam - tokmu zatoa rekov deka e nash izbor i ne sakam nikakvo etiketiranje! Spored mene, zhiveenjeto na ovoj svet e Nash izbor! Изменето од viktorija123 - 18.Ноември.2011 во 10:39 |
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toa e tvoj stav, no mojot e deka ne e izbor
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја поддрживам Ексзи...Не можи да биди избор тоа бре луѓе... нешто е од господ дадено...
Ај сеа јас сакам да бидам сателит.... можи? Не е грешката во детето ако е педер, туку во родителот што не му всадил во главата што е правилно а што не е. |
|
pHp
Сениор Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не би се согласил. Ако сакам да бидам сателит и космонаут вистински, ќе бидам, ако стварно сакаш. Мој избор што ќе правам со мојот пенис. |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne e izbor i ne e do vsaduvanje vo glavata... i ne veruvam vo toa sto e od gospod dadeno.. ili si ili ne si.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tova e vo zvezdite
treba da ima ravnoteza vo kosmosot |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како можите да браните нешто што е извитоперено...
Дали ти би бил горд на своите деца ако се „од другата страна на мостот“??? Нели остана барем малце срам во луѓево, а не гордо да се маваат в гради и да викаат ЈАС СУМ ИЗМЕСТЕН.... Ај оние со измрдани хормони - како ми како, ама здраво право машко дете да го пупи г`зот и да осеќа задоволство - |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
taka e folcvagen
koga tvoeto dete kje ti priznae , ti kje go obesis abe ajde |
|
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koj i od sto da se srami? Podobro e dokolku nekoj e gej da se siluva na seks so sprotivniot pol samo zatoa sto ti negovata priroda ja narekuvas sramota? Izmesteno vo svetov e samata omraza... podobro e da gledate kako dvajca drzat pushki otkolku kako se drzhat za raka.. mislam dajte bre luge! Sudite ljubov a sirite omraza.. prosto neverojatno za mene.. ne razbiram.
|
|
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве да речам дека сте само премногу либерални во однос на мене...
Но во блиското опкружување покрај мене сум имал такви луѓе, па знам многу добро како изгледаат одблизу. Ориентација? Не можи да биди.... Што е ко така со педофилите? Зоофили? И тие чувстуваат „љубов“...? не бе... И тоа ли не е срамота? И тие ли ќе ми ги оправдате? Некој што се пали на овци , кучиња.... извинете, ама не е здраво тоа и нема начин да се оправда... ни едно ни друго... |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti taka zboris oti za tebe toa so sopstvenoto dete e samo HIPOTETICKI |
|
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
meshash sega i babi i zabi koga go sporeduvas so zoofilija i pedofilija.. koga stanuva zbor za homoseksualstvo tuka e izbor na dve strani koi SVESNO odlucuvaat so kogo ke ja spodeluvaat ljubovta.. nema tuka NADMOKNOS, a dodeka vo pedofilijata e mnogu lesno da go izmanipuliras deteto.. znaci jas bev izmanipulirana a i sum bila vljubena taka da ima razlika.. ne meshaj babi i zhabi.. zoofilija? Isto tuka e frka so cuvstvoto na mok.. premeteno ego, super ego - nesto svedeno na ID. |
|
Внеси реплика | страница <1 910111213 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |