IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Моето дете е геј
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Моето дете е геј

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 24>
Автор
Порака
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 5,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
ekszi88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Регистриран: 10.Јануари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 7008
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Ноември.2011 во 10:24
Navleguvame vo vodi vo koi ni ti ni jas ne gi poznavame... sto ako ziveenjeto e nas izbor.. a sto ako ne e? A koga ti odbra da bides heteroseksualec? Sepak, poentata mi e deka ne e kako koga odis vo prodavnica i si velis denes ke jadam cips ili cokolado?намигнување
Кон врв
viktorija123 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Nishto Posebno, tuku EDNO

Регистриран: 04.Февруари.2010
Поени: 7300
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај viktorija123 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Ноември.2011 во 10:37

Samo jas mozham da odlucham kako kje zhiveam - tokmu zatoa rekov deka e nash izbor i ne sakam nikakvo etiketiranje!

Spored mene, zhiveenjeto na ovoj svet e Nash izbor!

Изменето од viktorija123 - 18.Ноември.2011 во 10:39
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Ноември.2011 во 10:41
Toa e tvoj stav, no mojot e deka ne e izbor
Кон врв
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Ноември.2011 во 10:49
Ја поддрживам Ексзи...Не можи да биди избор тоа бре луѓе... нешто е од господ дадено...

Ај сеа јас сакам да бидам сателит.... можи?

Не е грешката во детето ако е педер, туку во родителот што не му всадил во главата што е правилно а што не е.

Кон врв
pHp Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2011
Локација: Rwanda
Поени: 1477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pHp Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Ноември.2011 во 10:53
Originally posted by volkswagen volkswagen напиша:

Ја поддрживам Ексзи...Не можи да биди избор тоа бре луѓе... нешто е од господ дадено...Ај сеа јас сакам да бидам сателит.... можи?Не е грешката во детето ако е педер, туку во родителот што не му всадил во главата што е правилно а што не е.

Не би се согласил. Ако сакам да бидам сателит и космонаут вистински, ќе бидам, ако стварно сакаш.

Мој избор што ќе правам со мојот пенис.
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Ноември.2011 во 10:53
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Ноември.2011 во 10:56
Ne e izbor i ne e do vsaduvanje vo glavata... i  ne veruvam vo toa sto e od gospod dadeno.. ili si ili ne si.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Ноември.2011 во 10:58
tova e vo zvezdite
treba da ima ravnoteza vo kosmosot

SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Ноември.2011 во 10:59
Како можите да браните нешто што е извитоперено...изненадување

Дали ти би бил горд на своите деца ако се „од другата страна на мостот“???
Нели остана барем малце срам во луѓево, а не гордо да се маваат в гради и да викаат ЈАС СУМ ИЗМЕСТЕН.... не

Ај оние со измрдани хормони - како ми како, ама здраво право машко дете да го пупи г`зот и да осеќа задоволство - болен
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Ноември.2011 во 11:00
taka e folcvagen
koga tvoeto dete kje ti priznae , ti kje go obesis
abe ajde

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Ноември.2011 во 11:02
Koj i od sto da se srami? Podobro e dokolku nekoj e gej da se siluva na seks so sprotivniot pol samo zatoa sto ti negovata priroda ja narekuvas sramota? Izmesteno vo svetov e samata omraza... podobro e da gledate kako dvajca drzat pushki otkolku kako se drzhat za raka.. mislam dajte bre luge! Sudite ljubov a sirite omraza.. prosto neverojatno za mene.. ne razbiram.
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Ноември.2011 во 11:09
Еве да речам дека сте само премногу либерални во однос на мене...
Но во блиското опкружување покрај мене сум имал такви луѓе, па знам многу добро како изгледаат одблизу.

Ориентација? Не можи да биди....
Што е ко така со педофилите? Зоофили? И тие чувстуваат „љубов“...?
не бе... И тоа ли не е срамота? И тие ли ќе ми ги оправдате? Некој што се пали на овци , кучиња....
извинете, ама не е здраво тоа и нема начин да се оправда... ни едно ни друго...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Ноември.2011 во 11:11

Но во блиското опкружување покрај мене сум имал такви луѓе, па знам многу добро како изгледаат одблизу.

не бе... И тоа ли не е срамота? И тие ли ќе ми ги оправдате? Некој што се пали на овци , кучиња....

ti taka zboris oti za tebe toa so sopstvenoto dete e samo HIPOTETICKI

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Ноември.2011 во 11:12

meshash sega i babi i zabi koga go sporeduvas so zoofilija i pedofilija.. koga stanuva zbor za homoseksualstvo tuka e izbor na dve strani koi SVESNO odlucuvaat so kogo ke ja spodeluvaat ljubovta.. nema tuka NADMOKNOS, a dodeka vo pedofilijata e mnogu lesno da go izmanipuliras deteto.. znaci jas bev izmanipulirana a i sum bila vljubena taka da ima razlika.. ne meshaj babi i zhabi.. zoofilija? Isto tuka e frka so cuvstvoto na mok.. premeteno ego, super ego - nesto svedeno na ID. 
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 24>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,344 секунди.