|
СМРТНА КАЗНА?! |
Внеси реплика | страница <1 910111213 21> |
Автор | |
Agapi
Сениор Регистриран: 09.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dali nekoj mozi da mi kazi vo koi zemji e dozvolena smrtnata kazna, i kako e vo makedonija. Znam deka nemame smrtna kazna no nesto poveke okolu toa
Изменето од Agapi - 19.Ноември.2008 во 00:23 |
|
ladyzaki
Сениор Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
smrtna kazna da za pedofili siluvaci .Ili toa ili na plostad.A i ke se otvorat slobodni mesta po zatvorite!
Agapi ne bi znaela tocno no znam deka ima vo nekolku sojuzni drzavi vo SAD i na bliskiot istok. |
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
категорично сум ПРОТИВ............ Не сме ние тие кои треба да судиме............има горе некој........да не му се мешаме во ингеренциите....... |
|
ladyzaki
Сениор Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro neka e taka i jas taka razmisluvav ama srceto me boli koga ke vidam deka monstrumi kako onie od naci logorite seuste se zivi i den denes seuste gi otkrivaat po zemjite kaj sto se kriele i site imaat nacukano po 90 ili 100 godini i vlakno od glava ne im fali.Jas inaku sum vernik i ke bidam samo mnogu mi e zal za zrtvite i za nivnoto beskrajno ocekuvanje na pravdata.
|
|
Agapi
Сениор Регистриран: 09.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ladyzaki fala za informacijata
|
|
ladyzaki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nisto nema problem dobredojden-a si vo sekoe vreme
|
|
Neptun74
Сениор Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Postojat i takvi koi ne zasluzuvaat da egzistiraat na scenata na zivotot...
Bljah... ova ne sum jas... Sekoj ne zasluzuva da ni go dise vozduht... |
|
DeepBlue
|
|
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se e relativno vo zivotot.koga od edna strana ke gi vidam stradanjata, (kako vo logorite, sadomazo izivuvanja nad nevinite zrtvi, kolezi ,vejce ) togas sum i definitivno za smrtna kazna.se sozivuvam so stradanjata i patnjite na zrtvata. zamisluvam kako bi reagiral normalen covek ( i jas) vo takva situacija.i kosata mi se kreva od strav.
a pak od druga strana koga ke pomislam kako im e na tie so cekaat smrtna kazna i koi se i kakvi tie posledni migovi...togas sum protiv....ednostavno, neli, mozam da recam deka sum vo dilema i deka ne bi sakala da od mene zavisi odluka. vo sekoj slucaj taa bi bila razlicna vo dadeniot moment.. |
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Smrtnata kazna e izraz na nasmevka na onoj koj ja izvrsuva kaznata, vo smisol koj posleden se smee najslatko se smee
|
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Полесно би им било на монстумите да бидат убиени..............отколку остатокот од животот да го поминат в затвор........... |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako poglavicata vo nekoi delovi od Juzna Amerika go dovede plemeto vo stadium na gladuvanje, go secat na parcinja i go jadat, taka da ulogata na poglavica voopsto ne e popularno i sledniot nasila go stavaat na pozicija. Mislam deka ovoj nacin e poveke od sovrsen zosto so ednostaven poteg se resavaat mnogu problemi.
|
|
veronika_new
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па не би рекла, ако го следниот го ставаат со сила тешко дека ќе има способности да ги извади од гладување...и така додека не се појадат
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sledniot ke bide poucen od greskata na prethodniot i zaplasen od sankcijata sto sleduva,pa ke pravi se za plemeto da ne gladuva
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
veronika_new
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не мислам дека луѓето под притисок на страв и постојана неизвесност за сопствениот живот донесуваат прекрасни одлуки, а уште помалку суперменовски го подигаат целото племе во благосостојба! убаво е народот да има право на глас и акција ама убивање на лидерот и негово конзумирање, од тој систем мислам веќе илјадници години сме излезени. Колку и да им сме гневни на нашите владетели ова не би била правилна насока на размислување
|
|
Внеси реплика | страница <1 910111213 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |