![]() |
|
Огледало |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 24> |
Автор | |
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
....mamma turaj od komshikata...neshto so brzcki... plizzzzzzz...
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
OVAA MI E OD TRETI SPRAT...MNOGU FINA KOMSHIVKA..
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...ABE ZNAEV DEKA SI DRUGAR...SEGA SAMO GO POTVRDI TOA... ENE GO STANA...SI OTIDE...
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() ![]() ![]() ![]() POGLEDAJ SI NA RAAD,...MISIJATA -USPESHNA |
|
![]() |
|
------------------------------------------------------------------------------------------- ...gleash kolku sum poslushna...duri sega trgnav oci od tamu kaj sho me prati... |
|
![]() |
|
Ne se somnevam...mama si ti....
Nemoze be mama da e neposlushna...pa ushte ako e mamaMD ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Mammo, mnogu pocnaa da mi pcujat majka od kako ja pokaza slikata, da gi tepam ?
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
Ne,...ONI toa namerno...ljubomora....znaesh... ![]() ![]() ne "padjaj" na provokacii ![]() Изменето од mamma - 30.Март.2008 во 16:11 |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Mamma mi cel zivot me redi kako aptekarsko sise, sea ke vidite i vie kako mi bilo sive ovie godini
|
|
![]() |
|
Nishto nema da vidat,...jas sum sepak MAMMA...
![]() ne sekogash bash grejt mamma no,...si znaesh ti ..neli?? ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
denes koga se sirnav,,,,,iiiimashe sho da vidam!!!
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
![]() |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |