![]() |
|
Ми фали, ми недостига |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 105106107108109 473> |
Автор | |||
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
една личност што вчера ме изнервира,ама сега ми недостига и ја нема да ме насмее
![]() |
|||
![]() |
|||
DreamGirL ![]() Сениор ![]() ![]() Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
||
Mene mnogu mi fali Flipsi da me raspolozii barem malku...
|
|||
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
|||
![]() |
|||
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
||
mene site mi falevte
![]() |
|||
kuliraj
|
|||
![]() |
|||
DreamGirL ![]() Сениор ![]() ![]() Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
||
Kalince pa kaj si ti?Nemas poim kolku ni falis na forumov
![]() ![]() |
|||
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
|||
![]() |
|||
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
||
mi kazaa deka spor mi e kjompjuterot od mnogu simnuvanje pesni i filmovi, ama od 1vi januari ke bide pobrz i pak ke mozam sekoj den da bidam tuka i da se druzime
![]() |
|||
kuliraj
|
|||
![]() |
|||
||
sega moze da bide i podobro ama da vidis kolku raboti se slucija...
|
|||
|
|||
![]() |
|||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
||
mi nedostigat moite moi
|
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
![]() |
|||
||
sto se sluci? aj pisi mi lp so najinteresnite momenti na forum dodeka me nemase
![]() ![]() |
|||
kuliraj
|
|||
![]() |
|||
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
||
белег
|
|||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|||
![]() |
|||
bone ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
||
koj e toj tolku gresen ???
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
||
Калинче и ти на нас ни фалеше.... Се надевам сега почесто ќе доаѓаш ![]() |
|||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
||
И јас мислам дека треба да му простиш ![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
||
хаха,ај ќе размислам
![]() |
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
||
Ај, па кажи ми
![]() |
|||
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 105106107108109 473> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |