![]() |
|
Дали можеш...? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 105106107108109 139> |
Автор | |
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
можам
дали можеш без доручек ?
|
|
![]() |
|
Mazak ![]() Сениор ![]() Регистриран: 24.Мај.2015 Локација: YesImSupercool Статус: Офлајн Поени: 629 |
mnogu chesto
dali mozesh bez ljubov? |
|
“Be content with what you have. You have enough to live a happy life.”
|
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
не
дали можеш да се потрудиш да научиш како да вметнеш видео
![]() |
|
![]() |
|
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
немам потреба знам
дм без летен одмор?
|
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
![]() |
|
panter123 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 15783 |
не дм да испиеш повеќе од едно пиво |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Не пијам пиво воопшто
ДМ,да пешачиш на +40?
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Mozam
DM da ispiesh 3 tekili za red
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Хмм можам
дм без нет?
|
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
mozam i toa
Dm bez utrinsko kafe
|
|
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Можам пошо не пијам
ДМ,без алкохол?
|
|
|
|
![]() |
|
Mozam
![]() Dm da pravis salto nanazad ?
|
|
|
|
![]() |
|
Тоа маж го може ,ваљда
ДМ,да скокнеш вечера?
|
|
|
|
![]() |
|
Mozam no ne praktikuvam
Dm bez blago ? |
|
|
|
![]() |
|
Е тоа неможам:)
ДМ,да си подготвиш сам ручек?
|
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 105106107108109 139> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |