![]() |
|
Дали можеш...? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 103104105106107 139> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Можам и уживам:))
ДМ,да го заборавиш телефонот низ дома и да не осеќаш потреба од него?
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Важам за таков,многу често и на гости го заборавам.
![]() Е сега кога ми го обесија овој демек службен мака си мачам. ![]() ДМ цел ден во пижами да го минеш? |
|
![]() |
|
panter123 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 15783 |
да дококу сум дома, и искрено така ми е најудобно дм да слушаш една песна скоро цел ден |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Се случува.
![]() Дм осум саати во автомобил без радио? ![]() |
|
![]() |
|
panter123 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 15783 |
не, искрено и несакам повеќе од 2- часа да патувам со автомобил, освен кога морам дм да испиеш повеќе од 4 кафиња дневно |
|
![]() |
|
Морам
![]() Иако до пред некој месец пиев две,третото инцидентно. Дм да гледаш спортски натпревар без друштво и евентуално пивце? |
|
![]() |
|
можам дм да спиеш 10 12 часа |
|
![]() |
|
Ми се има случувано,но многу ретко.
Дм со велосипед да го извртиш цел град од разонода? |
|
![]() |
|
да дм да јадеш нешто благо по полноќ |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Благо можам секогаш
![]() ДМ,да поставиш прашање во играта Омилени ствари?
|
|
|
|
![]() |
|
можам дм да гледаш неколку филмови по ред |
|
![]() |
|
Devojcence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Март.2015 Локација: Skopje Статус: Офлајн Поени: 497 |
Dm da ispiesh dve kafina edno po drugo?
|
|
![]() |
|
Mazak ![]() Сениор ![]() Регистриран: 24.Мај.2015 Локација: YesImSupercool Статус: Офлајн Поени: 629 |
Ако е XL od Tim Hortons можно е, да.
Дали можеш да испиеш 7-8 различни алкохолни пијалоци едно по друго? ![]() Изменето од Mazak - 02.Јуни.2015 во 21:16 |
|
“Be content with what you have. You have enough to live a happy life.”
|
|
![]() |
|
Не пијам алкохол
ДМ,да направиш 30 склекови?
|
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 103104105106107 139> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |