![]() |
|
Денес... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 102103104105106 566> |
Автор | ||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
...denes... shetajki... ne si gi podzavrshiv rabotite...pa sega kje se pushtam vo akcija...
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
|
денес сум решена да надокнадам отсуството...ќе подостанам троа подолго овде
![]() |
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
...denes e 8 Dekemvri...pred nekolku godini na ovoj datum me vratija nazad...
|
||
![]() |
||
KING35 ![]() Сениор ![]() ![]() shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
|
denes.....relax
![]() |
||
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
.. Denes... sloboden den... ne raboten... den za dorabotuvanje... podgotvuvanje a rabotnata nedela...
![]() ... i "loshke" drago mi e shto te vratija nazad ![]() ![]() Изменето од mamamd - 08.Декември.2008 во 10:13 |
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
...na onoj svet bev, malce da gi posetam...ama ne me sakaa, me otkachija...losha sum bila... ![]() |
||
![]() |
||
|
denes (moram ova da go turam..oti ona moja favorit snajka kje me brishe....
![]() ...znaesh shto "loshke" kaj mamamd nema licemerie...koga kara..kara...koga saka..saka...ama milo mi e shto te vratija... ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
|
Денес ќе навивам ко луд
![]() и баш ми е мило што moira му покажала среден прст на другиот свет, glad to have you ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
|
Denes sum mnogu happy od sabajle,
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Goldi ![]() Сениор ![]() ![]() ЗЛАТНО МОМЧЕ Регистриран: 10.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7729 |
|
![]() |
||
Ako odam na nebo pred tebe, na sekoja zvezda ke go napisam tvoeto ime, taka sto I angelite da znaat kako se vikas, zasto devojkite kako tebe se nepovtorlivi.
|
||
![]() |
||
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
|
denes...pa denes, za promena, ke sednam da ucham...seriozno
there's an iPod at stake for f**k sake! ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Goldi ![]() Сениор ![]() ![]() ЗЛАТНО МОМЧЕ Регистриран: 10.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7729 |
|
![]() ![]() |
||
Ako odam na nebo pred tebe, na sekoja zvezda ke go napisam tvoeto ime, taka sto I angelite da znaat kako se vikas, zasto devojkite kako tebe se nepovtorlivi.
|
||
![]() |
||
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
|
denes, mi se vrti misla, deka sakam da ti kazam...ne te davame! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
...денес ке си го гушнам мојот браиниак, силнооооооооо...
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 102103104105106 566> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |