![]() |
|
Ми фали, ми недостига |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 101102103104105 473> |
Автор | ||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
kaj si ma princezo ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
|
dusice edna gushka za tebe ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
|
Знам дека не се погодуваме... Тоа изгледа зашто сум втора смена... Ај сабота, недела и натаму уште 2 недели ваљда ќе се среќаваме ![]() Изменето од BiG_kIsS - 20.Декември.2006 во 23:27 |
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
![]() |
||
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
|
dve mnogu mili sustvestva......
mislam deka utre ke gi vidam
|
||
![]() |
||
DreamGirL ![]() Сениор ![]() ![]() Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
|
Sakam da kazam dekap preterano mnogu na forumov mi nedostasuvaat Flipsi, Mona Liza, Kalina, Big Kiss, Emus, Snegulka, Delfin, Emilija_90, Ghost, Plavusa...gusko za site
![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од babyblue - 21.Декември.2006 во 16:50 |
||
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
||
![]() |
||
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
|
beleg kade si ma
![]() |
||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||
![]() |
||
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
|
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
emilija 90 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 776 |
|
i ti mene milicka mi falis
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
e so da vi kazam
![]() isto mislenje kako babyblue i jas ![]() aj da pocnam so mojta top lista : znaci mnogu mi falat , mnogu si gi sakam i gushkam : babyblue, plavusa, BiG KiSs, KaLina , emus, Snegulka, emilija_90, Flipsi , Ghost, Delfin i engie ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
|
I ti mene mi nedostigas, Isto taka i Mona Liza, Kalina, Plavusa, Emus, Emilija 90, itn ![]() |
||
![]() |
||
DreamGirL ![]() Сениор ![]() ![]() Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
||
![]() |
||
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() Душичко па кај си ти? Нигде те нема ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 101102103104105 473> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |