![]() |
|
Денес... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 101102103104105 566> |
Автор | |
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
. nisto podobar od prethodniot........... ama , sepak ima UTRE
![]() |
|
![]() |
|
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Денес конечно почнува викендот, кој искрено ми треба многу за да одморам малку по напорната и исцрпувачка работна седмица... |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Denes mi e Refresh den .......
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Keri ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
...ќе одмарам
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
..denes si bev kaj mama na rucek...
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
(НЕ)ВРЕМЕТО МЕ СПРЕЧИ ДА ИЗЛЕЗАМ
![]() |
|
![]() |
|
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
denes umornoooooooo
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
и јас ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...denes... znaci se razminavme...
![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
денес ионака доцна отидов
![]() |
|
![]() |
|
... Denes jas porano se vrativ
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Денес јуначки издржав ...до 7...и побегнав
![]() |
|
![]() |
|
...denes... da bev tuka...kje te shetav do givshopot vo novite zgradi
![]() |
|
![]() |
|
денес,да знаев ќе дојдев порано ... за шетање по шопови сум тата-мата
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 101102103104105 566> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |