|
Дали жените заслужуваат ќотек? |
Внеси реплика | страница <1 89101112 31> |
Автор | |
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
" Дали жените заслужуваат ќотек?"
се додека постојат луѓе кои го поставуваат а уште пожално прават ова...само ќе пропаѓаме....без среќно семејсво нема здрави деца..без здрави деца нема светла иднина... а за оние што си ги тепаат жените само едно Ј'зк нека им е и нека не забораваат дека секој за се што направил си плаќа кога и да е ,порано или подоцна Изменето од realna - 12.Март.2008 во 01:43 |
|
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A ako e sado mazo ? Moras da ja tepas oti ke te ostavi
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
глупава тема..............авторот да не има мува на капата па си ја брка???
инаку....стапот има два краја....не еден.....
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
жените се инспирација за најубавите нешта во животот...
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
Irenica
Сениор SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
[QUOTE=Makijaveli] KOLKU GLUPAVA TEMA..NAVISTINA NE JA ZNAM CELTA NA AVTOROT SO POSTAVUVANJE NA VAKVA TEMA...no sepak ke dadam moj kratok komentar..
...NIKOJ...APSOLUTNO NIKOJ NE ZASLUZUVA KJOTEK..NI ZENITE NI MAZITE,NI DECATA,NI STARITE I IZNEMOSTENI LICA...A NAJMALKU HENDIKEPIRANITE OSOBI (zatoa sto kaj nas ovaa pojava e zacestena)...MI SE GADI OD LUGE KOJ KORISTAT NASILSTVO KON POSLABI OD NIV..AKO NA NEKOJ MU E DO TEPANJE.NEKA MI SE OBRATI NA MENE PO LP...SO ZADOVOLSTVO KE PRIFATAM!!! ti rekov imav post Изменето од Makijaveli - 12.Март.2008 во 12:32 |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.................E SELJAK EDEN................MAJMUN...........
MAME MU E*AM..............NEGO DA GO ISAMARA NEKOJA ..............PRED TOLKU LUGE PA DA VIDI KAKO E...............E SEGA SE IZNASMEAV..A I IZNERVIRAV..........
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Каква е воопшто оваа тема?
Дали жените заслужувале ќотек!!! Дали воопшто некој заслужува ќотек? (Иако во една друга тема, која ја чувствувам како офис, прочитав и спротивно, т.е. оправдание дека ќотекот е дозволен и се применувал како лек, демек ако била жената садист) |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dali zenite zasluzuvaat Kjotek????
NIKAKO !!! |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
секој има право да си живее како сака,... па ако сака нека биде и садист |
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eeee..kolku me nanervira temata zatoa sto zanam deka ima prostaci sto gi tepaat zenite.Jas sum protiv sekoj oblik na nasilstvo.Gledav ednas preku prozor eden maz-djubre- ja tepase zenata na ulica, samari, kloci..odvratno, me potrese eve i sega taka se cuvstvuvam dodeka go pisuvam ova
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
alekso_2000
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A DALI IMAS VIDENO NEKOGAS KAKO ZANA SI GO TEPAT MAZOT??? DA VIDIS TOA KOLKU LI E ODVRATNO AMA MISLAM DEKA VO TAKOV SLUCAJ NABLJUDUVACITE NEMA DA SE GROZAT TUKU KE SE ISSMEJUVAAT!!! |
|
car's freack
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i toa kako,.....nekoi !
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Внеси реплика | страница <1 89101112 31> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |