IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Љубов или кариера ?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Љубов или кариера ?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 20>
Автор
Порака
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 00:18
mazite neka se iskazat poveke...ako moze
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 01:20

i ljubov i kariera...
   dvete zaedno...ako e mozno...
Кон врв
str8up Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Producer

Регистриран: 18.Април.2007
Поени: 1492
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај str8up Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 01:30
па...многу е релативно...зависи каква кариераголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
ако е да си наследник на хју хефнер, не треба да зборам...
ама ако си водоводџија-љубов и тек какоголема%20насмевкаљубов(не сум водоводџијагазење%20од%20смеење)
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 01:31
a boga mi ne si ni naslednik na hju... i sega?
Кон врв
str8up Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Producer

Регистриран: 18.Април.2007
Поени: 1492
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај str8up Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 01:34
Originally posted by IQ IQ напиша:

a boga mi ne si ni naslednik na hju... i sega?

и сега...чорба...котелотголема%20насмевка
ништо, ќе бидам продуцент кој води љубов со таленткизбунетостзбунетостзбунетостништо ни од тоа...
епа 8 часа од денот кариера, остатокот-љубов (повеќе е љубов)
конечен одговор-љубов

макар што жениве какви се денес, ако немаш кариера нема ни љубовголема%20насмевка

Изменето од str8up - 26.Декември.2007 во 01:34
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot
Кон врв
sensei Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Октомври.2005
Поени: 2005
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sensei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 01:37
toa e poentata strejtap. Biras kariera i ljubovta e so tebe... site problemi resheni намигнување
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 01:49
ozbilno znam poveke takvi ama 30:70% e razmerot, na 30% ne im e bitno kolkav dzeb ima mazot, tuku sakat tie da si zarabotat i so svoi pari da uzivaat a ne so tugi...
gordo kazuvam i jas sum edna od niv
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 09:51
Originally posted by IQ IQ напиша:

LJUBOV, a kariera neka gradi mazot ti, ti odi si na rabota, ama ne da gradis kariera...poarno e da gi izgledas decata da ti se zivi i zdravi ( i fizicki i mentalno), znaci da si gi vospitas...ne ti treba kojznae kakva kariera vo zivotot, parite ne denesuvaat kojznae sto...

аплауз
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
Кон врв
Anthony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Декември.2007
Поени: 3379
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anthony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 10:49
Kariera. Od ljubov ne se zivee.

Изменето од Anthony - 26.Декември.2007 во 10:50
It’s nice to be important....it’s   important to be nice!
Кон врв
blackeye Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Регистриран: 24.Август.2007
Поени: 4058
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 11:09
Originally posted by Anthony Anthony напиша:

dzabe ti e kariera,ako koga ke si dojdis doma si sam,osamen,bez iskrena licnost koja te saka...ednostavno so ljubov da go spodelis seto ta sto go pravis...se vo granicite...ni preterano da se nasocuvas kon kariera samo,a ne ni samo kon ljubov...
poddrzan od ljubovta da gradis kariera, a zadovolen i od karierata da pruzas ljubovсреќа
големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anthony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 11:21
Originally posted by blackeye blackeye напиша:

dzabe ti e kariera,ako koga ke si dojdis doma si sam,osamen,bez iskrena licnost koja te saka...ednostavno so ljubov da go spodelis seto ta sto go pravis...se vo granicite...ni preterano da se nasocuvas kon kariera samo,a ne ni samo kon ljubov...

poddrzan od ljubovta da gradis kariera, a zadovolen i od karierata da pruzas ljubovсреќа

Vo pravo si - sve e tocno, no jas nemam "doma" -spijam po hoteli, sum odbral "kariera" i ne mi e zal

Изменето од Anthony - 26.Декември.2007 во 11:22
Кон врв
blackeye Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Регистриран: 24.Август.2007
Поени: 4058
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 11:24

Vo pravo si - sve e tocno, no jas nemam "doma" -spijam po hoteli, sum odbral "kariera" i ne mi e zal
sega ne,ali koga po nekolku god se razbudis sam,eve vo nekoj skap hotel,a do tebe vo krevetot nikoj,seti se na meneсреќа(koga si izbral toa veke, toa e )
te guskam големо%20гушкањеza poddrska
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anthony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 12:10

sega ne,ali koga po nekolku god se razbudis sam,eve vo nekoj skap hotel,a do tebe vo krevetot nikoj,seti se na meneсреќа(koga si izbral toa veke, toa e )

te guskam големо%20гушкањеza poddrska

ti blagodaram :)
ke se setam :)
a i sega se budam najcesto sam :)
ovde the the lifestyle is different-
What people do for fun?
They go in the nigtclubs and they rent a room and
enjoy a space for intimate "conversation" with special
someone :)
Кон врв
blue666 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 28.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 4465
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue666 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 13:06
anthony,mislis taka cel zivot da go zivees...so "rent a room"...moze sega toa ti e uste interesno, ali sto posle, da receme, 10 godini...sto togas...pak ke ides na "rent a room" so nekoja specijalna licnost...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 20>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,328 секунди.