![]() |
|
Кога би имале само уште еден ден... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 37> |
Автор | |
superbaby ![]() Сениор ![]() Регистриран: 05.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 184 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne znam sto bi napravila. Mozebi bi go izmenila svetot vo podobro svetlo za da ima podobar zivot za site. Iako za toa treba cela vecnost a ne eden den. ali ova e samo fantazija :) nikoj ne znae koga ke umre pa za da odredi sto ke pravi posledniot den od svojot zivot.
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Mislam veke rekov deka...nikoj neznae sto bi napravil...
Mozebi.....od eden, bi napravila ...100 da izgledaat... mozebi.. |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
ke si go izviveam kako sekoj normalen den, pa posle ke si umram...
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
GoXI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 105 |
Imam edna crna lista na lugje koi mi imat napraveno nesto loso pa bi kupil pistol na crno i bi gi resil prvo niv, taka ke znam deka ke umram zadovolen.
|
|
![]() |
|
Mishell_G ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Koga bi imala samo uste eden den... mozebi ke zvuci kako klise no bi gi napravila site onie raboti za koi mi nedostasuvala hrabrost da gi napravam do sega.. A sto ke ima prioritet zavisi od momentot.
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
da nepisuju neso ovo |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
sasko_roo ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Dodeka smislam sto da pravam ke mi otide denot i ete...si umrev
![]() |
|
сеуште не знам да се потпишувам :)
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Ke si rezerviram grobno mesto u butel
![]() |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
marence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 365 |
i samata pomisla deka eden den ke umram me plasi a kamoli da imam eden den neznam stvarno kako i toj den ke go preziveam
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
ovoj naslov na temata me potsetuva na edna slucka ... imam prijatel koj e taksist ... i imase napisano deset najvazni raboti ... motivacioni raboti vo zivotot ... edna od niv bese na primer ... - denes pocnuvam nov zivot ... i edna od niv: - denes ke go proziveam denot kako da mi e posleden ... i go imase toa zalepeno vo kolata ... i dodeka se vozea ludjeto toa go citaa ... samo na ova imaa zabeleska ... gi iritirase ... ama sepak ... denes ke gledam so nikogo da ne se zameram ... na nikogo da ne mu nanesam steta ... ako moze ke mu pomognam ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Azrael ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 382 |
![]() Изменето од Azrael - 26.Јануари.2010 во 23:19 |
|
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
не би можела сега да го дадам тој одговор..може да напишам журки, дроги, пиење...ама нема да е вистина...мисламдека не би испаничила, но ќе се затворам во себе.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
str8up ![]() Сениор ![]() ![]() The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
ќе трчам да се видам со сите луѓе и да се отпоздравам и да ми простат евентуално...ама не би сакал да имам уште еден ден
![]() ![]() |
|
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot ![]() |
|
![]() |
|
ASTRIX ![]() Сениор ![]() ![]() OBSESSIVE DREAMS Регистриран: 18.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 763 |
би го поминал со најблиските кажвајки им колку ги сакам, би се смирил со некој близок а ко сум скаран со него..помислата дека ми е последен ден секако дека ке делува малку страшно, но ако е навистина само уште еден ден паметно би било паметно да се искористи
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 37> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |