![]() |
|
Зошто жените се шминкаат? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 20> |
Автор | |
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
зашто? за да се ‘излаже‘ некој
![]() највеке заради потенцирање на она што е убаво и визуелно прикривање на она што е помалку убаво |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
samo ne ,...napadno,..k'p klovnovi,.
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
брза душо, и ти ли се шминкаш ?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
T-E-T-E ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3802 |
za da se nahranat mazite so pudra i karmin
![]() |
|
![]() |
|
wila ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 85 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sara333 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 378 |
ne, on ne se shminka, on se "farba" ![]() taka mi veli tatko mi koga se shminkam ![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
hahah,...izgleda nekoj dobar chovek,..tatko ti,...i ima smisol za humor,..
|
|
![]() |
|
![]() |
|
sara333 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 378 |
pa ja shto ti velam deka kje si go slusham tatko mi ![]() |
|
![]() |
|
a,da ,...slushaj go togash,...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
connected ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
zena bez shminka? no way
samo po doma ![]() |
|
![]() |
|
T-E-T-E ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3802 |
i doma mora da e uredna...a ne ko "baba roga"...posle mazot e kriv koga krivina ke fati
|
|
![]() |
|
da si mi zdrav i ziv za ova bidejki toa e tochno ![]() |
|
![]() |
|
uredna ,..da,...ama nashminkana,..ne,..taman rabota,...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
pa dobro zavisi shto e shminka za tebe, ama bidejki za nekoi zeni sjajot za usni spagja vo shminka
proizleguva deka taa se shminka i za doma a, sigurna sum deka i nekoi zeni se shminkaat i za doma inaku si vo pravo pred se bide uredna ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |