|
На што ви личи форумов?! |
Внеси реплика | страница <1 89101112 27> |
Автор | |
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ke povtoram, forumot mi lici na mesto za razmena na prijatelski muabeti so zamisleni prijateli.
Nejkum da mi karaat majka,ne karam majka nikomu, ne dozvoluvam ni na drugi toa da mu pravat. majkokaracite se karani. Komu ne mu cini, mu nema pomos. |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kata - borba so zamislen neprijatel
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na....propala stvar!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pu pu skraja bilo
A kaj posle ke mi olesni na dusa koga ne mi se site ovci na broj |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mi lici na taa igra dzandari i lopovi
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Shto ti znaci malku pauza. Vecerba site ste mi neshto mnogu duhoviti. Me raspolzivte. Mi bea potonati site lagji |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zapravo mi lici na ova igra rasipan telefon
PS inaku se raduvam deka ti e smesno i se zabavuvas Изменето од anakin - 16.Септември.2009 во 22:07 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Shtom lugjeto se logiraat sekoj den znaci deka neshto vredi. A trista ljudi-trista cudi, mora da ima i kavgi i raspravii (vo ramkite na normalnoto), pa i po nekoj ban. Se e za narod
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
no site se ravnopravni a nekoi poravnopravni
ps ORVELOVA ZIVOTINSKA FARMA Изменето од anakin - 16.Септември.2009 во 22:27 |
|
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Izem ti privilegija spored koja za bespari si go remetish mirot, se zameruvash so lugje
Samo shto nekoj mora, inaku |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj ne se zali i za drugi nekoj uziva da e poravnospraven |
|
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
............osobeno ako e .poslab. od nego...
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na mesto bez zabeguvanja
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na mesto kade sekogas eden kje bide na kraj zaeban
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 89101112 27> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |