|
Статусот на жената во Библијата |
Внеси реплика | страница <1 89101112 28> |
Автор | ||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa niedna zena ne trpi sigurno poradi Eva porodilni bolki... a prasanje zosto Alah ne im gi "ukine" tie porodilni bolki na muslimankite?
|
||
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e ajde de,i jas toa vikam zasto ne gi ukine ? |
||
She sells seashells by the seashore...
|
||
mudzahid
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 15.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 818 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
оф топик сте двете
|
||
И НЕ СЛЕДИ ГО ОНА ШТО НЕ ГО ЗНАЕШ.
И ИЗБЕГНУВАЈ ТЕ ГОВОР ЛАЖЕН. |
||
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
She sells seashells by the seashore...
|
||
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e aj procitaj gi postovite od predhodnata strana |
||
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
butel zboruvame za zenata vo Biblijata, alooooooo
Kolku mi e smesno vaseto pisuvanje, prosto da neznam od kade da pocnam. Nemate voopsto poznavanje za islamot. PA NIE MUSLIMANKITE SMETAME DEKA PORODILNITE MAKI NE SE PORADI GREVOT NA EVA, kolku golemo nepoznavanje na osnovonoto veruvanje na muslimanite, i zelbata za nepriznavanjeto na toa DEKA BIBLIJATA JA PISUVAL COVEKOT, I TOA MAZ, KOJ IMAL SOVINISTICKI POBUDI..... I da se vratime na temata..... Kadde vidov deka bibliajta diskirminira?!?!?!?!? A kade ne vidov.... Ne mi dade soodveten odgovor na prasanjeto potocno dilemata, aj ke cekam "podobri vreminja" I ve MOLAM AKO IMATE POZNAVANJE PISUVAJTE, VAKA KO DECA STE.... Ima tema za zenata vo k*ranot, i tamu pisuvajte..... |
||
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
||
ivan_grozni
Сениор Регистриран: 10.Април.2008 Локација: Western Sahara Статус: Офлајн Поени: 267 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
biblijata e pisuval covekot .... neka e i taka ... no koj go pisuval k*r'anot ? .....
|
||
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
izgleda nekoja praprababa na Aisha...
jas vaka kako edna od onie sto nisto ne znaat , me interesira VIE MUSLIMANITE OD STO SMETATE DEKA SE PORODILNITE BOLKI... |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
abe se znae kazna za strvnost kon jabolkata |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
ivan_grozni
Сениор Регистриран: 10.Април.2008 Локација: Western Sahara Статус: Офлајн Поени: 267 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
od stvrnost kon ovosjeto
|
||
ivan_grozni
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
spadja li lubenicata vo taa grupa ili samo e jabolkoto ?
|
||
Omer El Faruk
Сениор Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не спаѓа лубеницата само јаболкото,оти ако била лубеница ништо од тројството. Ова поради семките ти го велам,си знаеш ти...доволно си голем. |
||
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ako e tesko da se ocekuva barem minimalna doza na resprekt kon religjata, predpostavuvam deka ne e tesko da se najde respekt kon COVEKOT. Mojata praprababa e pocinata..... A za Quranot e pisuvano premnogu, i ako dosega ne si sftila sto ponatamu da komentiram. Temata ne e za muslimankata tuku za hristijankata, i ne mi e jasno sto tolku "zolcno" ja branis koga ti si ateist. Ili nemoj da mi kazes ti se dopaga da nemas svoj UM mazat da bide edno..... Neznam dali gledate zvezdeni pateki ima edna rasa/vid, koi nemaat svoj mozok, tuku funkcioniraat na osnova na kolektivna svest. Taka i eden Hristijanski brak. Kolektivna svest, predvodena od mazot.... Zosto da ime nesoglasici vo toj brakot zosto samo zborovite na mazot se slusaat, kako EHO, sto toj govori, ne be, pa samo toj govori! |
||
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
||
MAKEDON-FILIP
Сениор Регистриран: 29.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 731 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ова со црвеното да не е за муслиманска вера а не таа што ја наведде, ај види да не си грешка. |
||
Внеси реплика | страница <1 89101112 28> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |