|
И Библијата забранува свинско месо |
Внеси реплика | страница <1 89101112 18> |
Автор | |
efendija
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aha,me potsecas na Carli Caplin! |
|
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
|
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас пак мислев дека на вас ќе ве потсетам
Откако ви објаснивме дека Новиот Завет не забранува свинско месо и дека Исус ги прогласил сите јадења за чисти, вие, наместо да ја затворите смешнава тема, прашувате чудни прашања демек најдете ми еден стих каде Исус јадел свинско, и демек ако не најдеме ете Библијата забранува свинско
Епа јас со ваш камен по глава: најде те ми вие мене стих од к*ранот каде Мухамед јадел телешко?
Ако не јадел според вашиот чуден услов, вас телешкото месо ви е забранетооо хи хи
|
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
efendija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ajde,da ne ti go rasipuvam vecerva raspolozenieto,iako tvojava sporedba e povece od smesna ,dobro ja znaes vistinata,neka ostane vaka kako sto e. Изменето од efendija - 28.Јануари.2008 во 00:07 |
|
|
|
Pustinski-Lav
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Епа јас со ваш камен по глава: најде те ми вие мене стих од к*ранот каде Мухамед јадел телешко?
Ако не јадел според вашиот чуден услов, вас телешкото месо ви е забранетооо хи хи
E tuka si se zeznal mnogu batka,, Muhammed s.a.w. ne go pisuval k*ranot pa za da odobruva i zabranuva nesto,, toa e od Allah dz.s, A zborovite Allahovi se odnesuvaat na site ludze, a Pejkamberot bese samo covek, svoja licnost.. On go prakikovase ona so mu bese naredeno, nikogas ne jadel svinsko meso,,nitu pijel alkohol,, a od odobrenoto si jadel i piel sto mu se bendisuvalo
|
|
NEMOZETE DA GO NAUCITE NA DRUGI SO NISTO; MOZE SAMO DA MU POMOGNETE SOZNANIETO DA GO SPOZNAE VO SEBE
|
|
Halid ibn Velid
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1145 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Navistina si smesen,,Mislam si igras onaa igrana,ccc,,kako se vikase,,,AAAA....rasipan telefon.. abe Evangelose vo ajetot so ti bese pastiran,jasno ti e kazano so e zabraneto,toa so e spomnato e zabraneto,resto(ostalo)dozvoleno si e be batka... Jas samo ti baram pasus.. Kako sto vo k*ranot i Stariot zavet e spomnata ZABRANATA,ti da mi dades pasus za Dozvola so spominanje na Svinjata... Ili mozebi Isus ne znael za Svinjite,i zatoa DEMEK SI rekol site jadenja se dozvoleni Изменето од Halid ibn Velid - 28.Јануари.2008 во 00:11 |
|
efendija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe braca EvAngelos toa mnogu dobro go znae,ostavete go vecerva,ne go zadevajte,ocigledno e raspolozen za humor i satira!
|
|
|
|
Halid ibn Velid
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Evangelos!!!!!!!!!Otvori barem tema Humoristicna....Cumki Bitusani gi biduvat za toa..
|
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Епа истата песна бе пријателе...
абе Халиде во библискиот стих што ти беше пастиран, јасно ти е кажано шо е забрането (ништо!), тоа што е спомнато е забрането (ништо!), рестото(остало) т.е. СЕ е дозволено си е бе батка...
|
|
|
|
Pustinski-Lav
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
NEMOZETE DA GO NAUCITE NA DRUGI SO NISTO; MOZE SAMO DA MU POMOGNETE SOZNANIETO DA GO SPOZNAE VO SEBE
|
|
efendija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prosto receno brate Halide: i hristijanive ti se ko kinezite,se mozat da si mlatat....njam...njam...
|
|
|
|
efendija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Halid ibn Velid
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Duri i povece od se I toa so treba i ne Treba,Brat Efendija--Mislam i na PAGANITE im bese Dozvoleno SE!!!
Изменето од Halid ibn Velid - 28.Јануари.2008 во 00:19 |
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хихи па што мислиш, зошто јас не преминувам во ислам, зар би се откажал од свинско на 1001 начин
Сарма, полнети пиперки, хот дог, ќофтиња, плескавици, ќебапчиња, мњам мњам.. ај доста ви набројувам, да не ве соблазнам па после да преминете во христијанство
|
|
|
|
efendija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ohoooooooo,nivnoto moto bese:"SE E MOE.........SE E MOE......."
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 89101112 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |