|
Другарство меѓу машко и женско= ЉУБОВ |
Внеси реплика | страница <1 89101112 33> |
Автор | ||||||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Другарство меѓу машко и женско, дефинитивни ДА: нема таков кој би ја побил оваа вистина. повелете аплицирајте со докази. патем, имам две другарки веќе 35 години, кои радо би ги исшамарал доколку било што се обидат. Но тоа да го сторат нема шанси. Тие ми се како сестри. Дали ова тие доволно за да сватиш и се разубедиш?????????? |
||||||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||||||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
...how can we be lovers if we can't be friends a?...interesna teorija...
|
||||||
blue666
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
..."i dont need a lover, i just need a friend"...
|
||||||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
...how can we be friends if we can't be lovers?... |
||||||
blue666
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
well,mnogu gi izvrte rabotive
|
||||||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
...obozavam da vrtam "lagerici"-drugarki... Изменето од ...Well... - 12.Јануари.2008 во 20:58 |
||||||
blue666
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
pazi samo posle tebe da ne te svrtat
|
||||||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
...it will be a pleasure,that's for sure... |
||||||
blue666
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
ako toa go sakas, ke mi bide milo za tebe
|
||||||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
...YOU'RE ON BABY... |
||||||
Ena
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 798 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Orlov, не се возбудувај толку многу...ама сепак неможеш да ме разубедиш. Тоа што ти имаш другарки веќе 35 години не е никаков доказ дека постои другарство помеѓу машко и женско. викаш ако се обидат твоите другарки нешто да направат, ќе ги утепаш,а со самото такво размислување си го побиваш коментарот и вербата дека постои другарство меѓу машко и женско
|
||||||
Рај за очите,пекол за душата, а чистилиште за џебот сме ние жените ....хахахах....
|
||||||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
ОТКОГА НАТЕПАВ 5* ЛЕТА..СЕ ПОВЕЌЕ ДРУГАРКИ ИМАМ...ЗОШТО,НЕ МИ Е ЈАСНО!!!
|
||||||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||||||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Нема врска едното со другото? Другар не може да ми биде љубовник. Не го посакуваш за lover...as simple as that Шо убав зборов П.С. Да продолжам со рефрени: ...He makes me feel like a natural woman.... |
||||||
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
во секое машко-женско другарство има некаква сексуална или емотивна амбиција барем на едната страна, освен ако машкото не е педер или женското да гледа фудбал и оди во кладилница.
|
||||||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
||||||
Внеси реплика | страница <1 89101112 33> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |