![]() |
|
Повторно го сакам |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 4> |
Автор | |
anne ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 84 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 02.Март.2007 во 13:56 |
sto bi napravile ako povtorno se zalubite vo bivsiot a toj ne ve primetuva poveke
|
|
i love mu love, mu love is you
so I LOVE YOU??? |
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ако веќе нема ништо од негова страна што се поврзува со мене ќе пробам да го отстранам тоа чуство( ке барам друг....) Но ако осетам шанаса дека можам повторно да се зближам иако можда не ме приметува сега ке се обидам ште еднаш ![]() |
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Тоа е нешто најлошо (според мене).... Решение: пробај да го вратиш, пробај да го натераш да се заинтересира за тебе повторно... Ако не, заборави го.....
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
sm-game ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 67 |
ebise so drugarmu (najbliskiot) ce te primeti sigurno....
i ce si pukne od maka..... |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
more sovet
![]() sto ako nema drugar tuku drugarka? ![]() ![]() ![]() KOLKU SI TI SIGURNA DEKA NAVISTINA TI SE VRATILE CUVSTVATA I KOLKU SI SIGURNA DEKA KOGA POVTORNO BI TI SE VRATIL NEMA PAK DA GI IZGUBIS? LJUBOVTA E STVORENA SAMO PORADI LJUBOV ,A NE PORADI LAZNI EMOCII I MOMENTI NA SLABOST ![]() |
|
![]() |
|
sm-game ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 67 |
sto nesum u pravo....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Julija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Mој совет: заборави го. Еднаш скршено тешко се лепи... дури и да може да се залепи, прашање е колку ќе држи лепакот...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Betty ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 613 |
Nikogas ne se vrakaj nazat , se sto bilo pominalo , ja imas segasnosta pred tebe i gledaj da ja iskoristis na onoj nacin sto e pozitivno i dobro za tebe..
Slobodno mozes da go zaborvis i da prodolzis ponatamu i ke vidis deka ne e samo toj. "Koga ke se skrsi casata , kolku i da ja lepis pak ke tece " |
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
стави му крст и терај ...
ако не те приметува џабе ти е и да го сакаш и се не заслужува а има тоооолку риби во морето не е само он! ![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
A zosto si se "odljubila"??
|
|
![]() |
|
laze ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 271 |
Ako navistina povtorno si se zaljubila vo nego kako vo tvojot slucaj togas samo napred sigurno ke go osvois ako ne si zaljubena stvarno so malku pomos od najbliskite zaboravi go
![]() |
|
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Фрлиму пепел на бившиот...затоа станал БИВШ.
Не вреди втора шанса, зошто губрето еднаш фрлено на буниште сега само е СМРДЕЖ ![]() |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
Maca_mac ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 04.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 7 |
abe lugje lesno e na zbor no tesko e vo praksa!
nekoi raboti, nekoi lugje ednostavno ne mozes da gi zaboravis... tesko e! |
|
HoLLa!
|
|
![]() |
|
shedow ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 224 |
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |