|
Дали во МК има вистински мајстори за тетовирање? |
Внеси реплика | страница 123 18> |
Автор | |
buceslatko
Сениор Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 30.Јули.2006 во 02:39 |
Dali smetate deka vo Makedonija ima vistinski majstori za tetoviranje?
kolku mozeme da se potpreme na nivnata umesnost, iskustvo a pred se znaenje?
|
|
Read an cry!!!!!
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од лично искуство не знам, но, имам многу слушања за буги, дека е мајстор на својот занает..
|
|
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
majstorot ja so go znam...sega e u stranstvo
|
|
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
majstor i jas znam... sega e so mashinata u raka crta
|
|
Motivation is game in my hands
|
|
ivana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
HIGIENA , higienata e primarna koga vekje im se stavash pod igla i boja.... |
|
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas moram da go pofalam Strumf tetovira tipov ludnica....
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
ivana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koje Shtrumf? |
|
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Така е у Македонија има многу мајстори за тетовирање но ниеден Мајстор не е ист со другиот.Повеке можам да кажам дека во Македонија има миленици во тетовирањето отколку Мајстори но тоа нема врска бидејки Македонија е доста нова во Таттоо светот и никој не ги знае стандардите и прописите на вистинските таттоо мајстори.Јас можам да се пофалам дека сум член на една асоцијација која ги подржува само професионалците во овој занат,значи имаат свои правила и критериуми а тие не се само за единки туку за сите таттоо мајстори од цел свет затоа и асоцијацијата се вика
Alliance of Professional Tattooists Иначе поздрав до Штрумфче се знаеме и верувам дека има доста подржувачи ОК дечко и добар мајстор во својата професија Изменето од Boogie - 31.Јули.2006 во 22:00 |
|
Keti*
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член Регистриран: 05.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Najdobroto tattoo studio e Savage Needle vo Strumica. |
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како студио или? |
|
buceslatko
Сениор Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne znam za sk, ali u ku ima stvarno nekolku dobri decki sto tetoviraat, taka da iako po priroda sum panicar, bas bi se osudila da me tetovira eden od niv..... |
|
Read an cry!!!!!
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секако Куманово има многу голем придонес за Таттоо култот во Македонија,јас сум Кумановец и мојата кариера ја почнав баш во Куманово.Сепак не е препорачливо да се тетовираш било каде и кај било кој,во денешно време на секакви вируси и болести сепак најбезбедно е тоа да го направиш во некое студио каде што може да се гарантира квалитетот и безбедноста за твојата кожа
|
|
buceslatko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da, toa e tocno, no iskreno, nikoj ne e lud da otide kaj nekoj ako od licata koi sto prethodno se tetovirale kaj istiot doznae deka raboti vo nehigienski uslovi... A kolku i da se pazi, mislam deka istoto moze da se sluci i vo tattoo studio, neli?
|
|
Read an cry!!!!!
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сепак секое студио има свое реноме додека сите оние што работат по дома може да кажат ај сега неможам,немам материјал или др. што би можело да доведе до загрозување на ТВОЕТО здравје.Немој да мислиш дека те убедувам ова е чисто за те*е мене воопшто не ми смета да отитеш кај било кој да се тетовираш сепак сите оние утнати тетоважи пак доаѓаат кај мене на преправка
|
|
Внеси реплика | страница 123 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |