|
Кафански луѓе!!! |
Внеси реплика | страница 123 9> |
Автор | |
CEnto`17
Нов член Регистриран: 18.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 19.Април.2006 во 02:22 |
kolku cesto posetuvate kafana i kako vi odi raspolozenieto vo nea so dobro drustvo? mene odlicno! |
|
CEnto`17
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Со добро друштво на добра певаљка секогаш
Изменето од Boogie |
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne sum takov tip...vsusnost ako podrazmislam...kafeana da ama so tivka starogradska muzika i odbrano drustvo...ne sum bas nekoj zabaven tip
|
|
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
EVE SUM
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе.. ама ова не е за во љубов бе
|
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dOBRO SRABOTENO GOUST
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
leptir
Нов член Регистриран: 14.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa kafana e dobar poim ali za civilizirani luge a ne za luge koi ke se npiat i krsat se pred sebe.
ali mene mi e super i so moe drustvo da izlezam da se proveselam |
|
leptir
Нов член Регистриран: 14.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ali ne gi posetuvam redovno kafanite posto ima mnogu pointeresni mesta za iskacanje
|
|
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...gluposti...барем за мене...кафани...фокој тешки...бљвотињи
|
|
Точачиња.
|
|
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ME ZACUDUVA VO POSLEDNO VRE,E KOLKU MLADI IMA PO NEKOI SKOPSKI KAFANI SO STAROGRADSKA MUZIKA.....
TAKA DA JOKI ..... NE ZBORIME ZA KAFANI SO NOVOKOMPONIRANA TURBO FOLK... I JA GI MRAZAM
aMA IMA TAKA DOBRI MESTA.... SO IZBRAN NAROD.... MISLAM NA TAKVI KOI ZNAAT SO E KAFANA, I NEMA DA KRSAT CASI OD PATOS,,, TUKU KOGA SE DOBRO RASPOLOZENI.... KE JA STAVAT CASATA VO TEKSTILNA SALVETA, UBAVO KE JA ZAVITKAAT I TAKA KE JA SKRSAT OD ZID....
EM NEMA SRCI NA SITE STRANI..
EM COEK SI NAPRAIL KEF..
OVA E EDNO OD MNOGUTE PRAVILA NA VISTINSKITE KAFANSKI LUGE, .... Изменето од cecka - 22.Мај.2006 во 23:07 |
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добри кафеани !!!!.........ДА ...со одбрани луге се разбира ....
|
|
laki
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SI IDELA LI PO STUDIO, MALIBU
|
|
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да ама порано
|
|
laki
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E AJ KAZETE STO SE PRAVI PO SKOPJE (DENJE I NOKE)
|
|
Внеси реплика | страница 123 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |