|
Најдолга ваша врска досега..... |
Внеси реплика | страница 123 11> |
Автор | |
simonce*
Група Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 49 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 18.Март.2006 во 11:10 |
MN.sakam da znam kolku se vasite najdolgi vrski Mojata najdolga vrska bila 9ipol meseci,so toa sto jas mu raskinav zasto mi se zdosadi... |
|
Vallerrija
Сениор Регистриран: 20.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 280 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mojata maratonska vrska od celi 8 godinI...SE KRUNISA SO BRAK!!!
|
|
Povtorno so vas, mili moi!
|
|
ance
Сениор Регистриран: 05.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 94 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
najdobra vrska sto sum ja imala e tokmu ovaa sto ja imam momentalno koja traae nekade okolu 5 mes i super ni odi uzivame vo zivotot zaedno zatoa vi velam da uzivate vo zivoto i da ne se sekirate za nisto zatoa sto STO SI E VASE KE SI DOJDE KAJ VAS i taka vi velam jas
|
|
Corporal^^
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
OVA E MAKSIMALNO TOCNO ZASTO DRUGAR MI GO MERESE: 3 SATI 27MIN 43 SEK I 7 STOTINKI |
|
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Лелеееее.... Си го мерел ли времетраењето и на други твои врски?
|
|
|
|
Corporal^^
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе јас не го мерев, другарчето ја пуштил штоперицата и мереше а иначе другите ми се месечни врски
|
|
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
|
antonijo
Сениор Регистриран: 16.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 276 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
najdolga mi 6meseci a naj kratka 1sat,se mislam dali bese 1 sat sesto e kratko e slatko "ne mislam na toa" za vrskata
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Seushte trae,a od koga bog znae!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
antonijo
Сениор Регистриран: 16.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 276 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bog ne znae, ti znaes bog ne ti go nasol sama si go birala
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Antonio neshto se ima zbuneto!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
antonijo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pomos sto sum zbunet
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
najdolgata vrska mi bila 6 meseci
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Клементина
Сениор Регистриран: 04.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 305 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мојата најдолга траеше повеке од 2 ипол години и заврши точно пред една година... и беше многу тешко и болно многу време потоа...
|
|
precious..
|
|
simonce*
Група Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 49 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
2 ipol godini:))leleeeeeeee si okapala...znam deka e tesko posle toa ama toa e toa...
|
|
Внеси реплика | страница 123 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |