|
Имам ситуација - дај твоја опција! |
Внеси реплика | страница 123 11> |
Автор | |
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 07.Ноември.2009 во 22:06 |
Игрица за развивање на фантазијата , за смешни,духовити ама и двосмислени одговори.....
Значи првиот член ја дава ситуацијата во која не може да се одлучи како да постапи...... следниот член му одговара со опција ......дали духовита , реална , двосмислена негов избор..... и дава друга негова ситуација...... и.т.н. секогаш да се пишува буквата С-ситуација О-опција да не дојде до збрка пример... првиот..............С.-Да му се јавам јас прва на телефон или не ?? вториот........... О.-Не !!чекај тој да се јави.... С.-Дали да вечерам или да ја прескочам вечерата?? третиот.............О.-Да!! редно е да се ослабне.... С.- Утре да ја посетам другарка ми?? четвртиот........ О.-Не , седи учи или расчисти низ домче ептен се улежа!! И.Т.Н Некогаш можеби ќе биде и корисна игрицата ако вистински прашаме . за нешто што се двоумиме или не знаеме која опција.... еве ќе почнам јас... С- (ситуација) Дали да одам на чат идивиди или да останам на форумов??? |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
о-оди може ќе сретнеш некоја личност,пријател/ка...
с-да си легнам ли Изменето од sanja-a - 07.Ноември.2009 во 22:11 |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
igi 3
Сениор KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Odi ama bez mene
|
|
ВАЖНА
Сениор Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
О-не си легнувај рано е
С-да пишувам во политика или да не пишувам |
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
o-nemoj ke te banirat
S-da se isklucam ili da ne se isklucam od forumot |
|
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
O.................... ne be sediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sega ke bide zurkata
S....................Dali sega da se izbanjam ili utre ??? |
|
ВАЖНА
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
О-утре...сега седи на форумов да играме играва
С-Да одам и на кајгана и да пишувам паралелно или само овде да пишувам? |
|
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
O- ne maaaaaaaa daj ovde samo , pishi neshto vo nauka kaj DDarko podtema biologija
S- ako dojde vecer perun ...da mu se javam so LP ili ne?? |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nemoj cekaj gulabot da ti se vrati sega e nekade nad kumanovo
dali da se isklucam oti ima box |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
ВАЖНА
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не се исклучувај бе каков бокс ајде бирај помеѓу траги-комична драма и бокс што ќе избереш?
Да излезам вечерва или не? Изменето од ВАЖНА - 07.Ноември.2009 во 23:02 |
|
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
O- a) ako imash dechko da izlezesh...
b.) ako nemash dechko pak da izlezesh za da fatish v.) ako si mazena pak da izlezesh da se izluftirash......... S- Dali da mu recham na anakin da se zapoznaeme??? |
|
ВАЖНА
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
(имам дечко а и самата планирав да излезам-сеа уште 15-тина минута и отидов јас...)
О-кажи му С-Немам ситуација што да правам? |
|
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
O - vidi prirachnikot na vmro sho veli pri takvi nesituaciii
S - Dali vecer ide seks ili podobro utre ?? |
|
ВАЖНА
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хахахахха
О-За тебе прашуваш? Ако е за тебе тогаш најдобро ти си знаеш... С-Ми текна нова форумска игра...да ја пишам тука или на кајгана? (имајќи предвид дека тука редовно ми ги бришат а на кајгана не!?) |
|
Внеси реплика | страница 123 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |