|
Како ја оценувате работата на владата? |
Внеси реплика | страница 123 14> |
Автор | |
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 11.Октомври.2008 во 10:49 |
почнаа со ОСТВАРУВАМЕ...и се понадевав дека ќе остварат...влез во НАТО,ЕУ,отварање кон соседитеразрењница на сите случаи поради кој правеа паради пред камерите на ТВ Сител (а каде на друго место)...Десантот на Мавровка,..Змиско око...Тепачите од Мусандра,нападот на зградата на Владата..десетици комбинја со пари на грагјаните украдени на сред бел ден..каде се лоповите..кој ги крие..Змиско Око...каде се завршниците на тие судски процеси или се бесе само ефтина претстава да се покажат заби. Ако вие не го делите мојот став..слободно написете сто е ОСТВАРЕНО..ОДВАЈ ЧЕКАМ ДА ЧУЈАМ
|
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
od sam pocetok ne mi se dopagjala ovaa vlada, na moite zborovi deka Gruevski e polos od Stalin mi se smeeja , za da potoa istoto go pisuvaat ovde...
vlada koja totalno nema sluh za narodot, prikazuva lazni uspesi i nevistini, go polni budzetot so reket a narodot go odvede vo beda i siromastija. btw na ustaven sud padna zakonot za patriotskite kasi? dali vladata za isto taka kuso vreme za koe im gi sobra parite na lugjeto i ke im gi vrati ili veke gi potrosi na glupavi reklami i nepotrebni patuvanja ili pak ke go menuva ustavot ? |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добро како можеш да го споредуваш Гуевски со Сталин?Дали ти воопшто знаеш кој е Сталин?
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Carevicu...glasaj brate..ne se zamaraj |
|
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Би гласал али нема оцена -1
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NAJLOSA DO SEGA...TOA E -1 |
|
|
|
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znam, a Gruevski e i polos od Stalin |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бутел2 сериозно ти го викам ова иди и земи образувајсе кој бил Сталин.
|
|
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mozebi i ti treba da razmislis sto znaci odzemanje na site slobodi, nametnuvanje na raboti koi treba se po sloboden izbor, senzacionalni apsenja koi neslavno zavrsuvaat, prisluskuvanja na se i sekogo, kontrola nad se .... i da ne redam ponatamu, se za dobro na narodotm, a narodot gladuva i zivee vo beda
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е ете ја разликата Сталин не правел сензационални апсења,он секој кој што му пречел го собирал и или го стрелал и го праќал во гулаг.Гуевски за Сталин е како едногодишно бебе.
|
|
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se lazes , so obzir na toa vo koe vreme denes ziveeme, brzinata so koja se se doznava vo celiot svet i ne mu dozvoluva da pravi takvi cistki, megjutoa so takvite apsenja, sekako mu e celta da gi ocrni licnostite i otstrani zasekogas, a da se velica samiot sebe
|
|
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
2+
|
|
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во последната анкета нарачана од владата , Коле има околу 32 % популарност позитивна секако а дали некој знае колку има брат Љубе ?
|
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se poloso i poloso.
Gruevski se nafaka na mnogu raboti a nisto ne dovrsuva do kraj, mnogu se reklamira i precesto donesuva izbrzani odluki , bez javnosta da ja udostoi so objasnuvanje ili obrazlozenie. Moja ocenka e dobar , so tendencija kon dovolen. |
|
Внеси реплика | страница 123 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |