|
Бакојани се заканува со војна |
Внеси реплика | страница 123 7> |
Автор | |
zajkoo
Сениор Регистриран: 05.Јули.2007 Локација: Vatican City State Статус: Офлајн Поени: 200 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 15.Јули.2008 во 16:16 |
Од пријатели од Атина разбрав дека денес на некои локални медиуми Бакојани се заканувала со војна. Грчката влада била испровоцирана од писмото на Груевски и од билбордите во Рим
|
|
Биди добар со сите,услужлив за повеќето, близок со неколку, пријател со еден, непријател со ниеден.
|
|
Zajcef
Сениор TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Само нека повелат-ќе ги чекаме
|
|
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AJDE SPREMEN SUM....NEKA POVELAT...KOGA NE ZAGINAV VO 2001..SEGA NI SABJA ME SECE NI k*rSHUM ME FAKA...
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...epa poleka se blizi 2012 godina, a do togash ako ne im uspee pederskata negirachka politika, i ke napraat vojna samo da si gi zashtitat interesite i zemjata sho treba da ja vratat...toa e toa...
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a shto ce se sluci vo 2012 godina Well????
|
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Zajcef
Сениор TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Војна со Грција(ако не и порано)
|
|
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Штом се заканува со војна се плаши од самата себе. Тотално ја има изгубено самоконтролата.
Значи спремна е за лечење. Колку лесно политичарите стануваат клинички случаи. Во оваква состојба ако ја остават и стварно ќе направи војна. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
panika gi faka orle....toa e rabotata....pocnuva da im gori pod nozete....pocnuva vistinata poleka,poleka da pliva kon povrshinata...
|
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто Дора Бакојани проодела на 3 месеци?
- Затоа што била многу грда, и никој не сакал да ја крене во раце. |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bravo maki...
|
|
|
vlatko175
Нов член Регистриран: 15.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
добар си нема што |
|
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne sekirajtese Turcija e tuka samo neka objavuvaat vojna na Makedonija, za 24 saati Turskata Armija e vo sred Atina.
Изменето од xxll - 15.Јули.2008 во 18:37 |
|
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Самото спомнување на војна значи дека се во длабоки гомна.
|
|
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
|
oon
Сениор Регистриран: 27.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 397 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница 123 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |