|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 702703704705706 717> |
Автор | |
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se vrati vo vechnosta, onamu od kade shto privremeno dojde vo svojata materijalna manifestacija za da se druzhime vo ovoj virtuelen svet ...
|
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
neznaen prijatele so tvojata rezonanca sigurno si blisku do izvorot na vechnata svetlina., pochivaj vo mir
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сеуште не закрепнав од семеен губиток,а сега и овде изгубив добар пријател кој несебично ширеше позитивност која се чувстуваше и преку пишаниот збор.
Ќе ми недостигаш Марко.....почивај во мир!...... Изменето од renatax - 10.Мај.2011 во 12:32 |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kaj i da si., tamu si
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ретко и да влегував во овој подфорум,читнав неколку страни од темава.
Можеби поинакви импулси на форумов имавме,но таа ферквенција ја користевме сите ние овде. Кога ги прочитав постовиве,импулсите некако сменија насока страна...Почивај во мир marco_antony Изменето од Орка - 10.Мај.2011 во 21:39 |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Марко Антони...пријателе...почивај во мир
ќе ми недостигаш...утринското кафе,лезет муабетите,позитивното резонирање,утехата во лошите моменти и позитивните мисли во секое време рецептот за мирен сон нема да го заборавам никогаш |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добро утро резонатори.....
Посебен поздрав до Марко....
Сакам да му ...посакам голем успех таму каде што сега се наоѓа..
Конечно ....го заслужи местото кое му припаѓа...прв во се...
Марко ....многу среќа и секое добро...
....Ова беше честитка за нешто што Марко навистина го заслужи....
.....но сега не заслужи и не требаше толку рано да ..си замине.........
...М.А.И ..... од тебе дознав за Идивиди и форумот на Идивиди...
...ќе ми недостасуваш премногу.........................................
|
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pocivaj vo mir, forumski kolega...
Kje ostanes vo nase vecno sekjavanje... |
|
Incredible Blue
|
|
Highlander969
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2009 Локација: Scotland Статус: Офлајн Поени: 114 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ah Marco, Marco.....samo da znaes kolku mnogu nedostigas......lugjeto sto ni go oplemenile zivotot sekogas se NEZAMENLIVI! |
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мене ми недостасува неговото - Добро утро девојче, на скајп
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
Highlander969
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2009 Локација: Scotland Статус: Офлајн Поени: 114 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I mene Kejt....
|
|
spiros
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: На пат Статус: Офлајн Поени: 4490 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дали некој од вас го познаваше Илија Дојчиноски лично, во приватниот живот? Што работеше тој? Дали има фамилија? Жена и дечиња? Ве молам ако знаете да ми кажете! Изменето од spiros - 15.Мај.2011 во 12:09 |
|
Through the Blood of His Grace,
we are Forgiven and Free, in Time & Eternity! БОГ да го благослови Авраам, Исаaк, Израил ...! |
|
Highlander969
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ilija Dojcinovski go sretnav licno samo ednas i nego i negovata sopruga, a imaat dvajca sinovi.
Toj bese po profesija elektroinzener i rabotese vo REK Bitola. Vo sekoj slucaj golema zaguba za negovot semejstvo, a i za site nas, koi se druzevme so nego i virtuelno, zasto lugjeto kako nego se navistina retki...kako dijamanti! |
|
Внеси реплика | страница <1 702703704705706 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |