|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 692693694695696 717> |
Автор | |
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Марко Антони
добар ден..одамна не сум те сратнала...
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
здраво Анѓелина ...
убави чевли !!! пак да ставам 4 големи тајни TOP SICRET 1/4 .... 4/4 http://vbox7.com/play:b3a84b06 http://vbox7.com/play:4e346e30 http://vbox7.com/play:6496df10 http://vbox7.com/play:b8543815 |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
специјален поздрав до најспецијалниот Марко-д-грејт
па кај си ти????????????? |
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЗДРАВО КЕЈТ ... ЕВЕ СУМ ,,, ВО ПАРАЛАЛНИТЕ СВЕТОВИ СЕ ШЕТАМ ... И ДА ЗИРНАМ ШТО СЕ СЛУЧУВА ТУКА ... ЈАС ЈА ВИКАВ РЕЗОНАНЦА... АМА ЕДЕН РУСКИ ФИЗИЧАР ВАДИМ ЗЕЛАНД ГО ВИКА ТРАНСУРФИНГ ... И ИМА ПЕТ КНИГИ НАПИШАНО ... ВО ПРИНЦИП ВЕЛИ ЗА ПАРАЛЕЛНИТЕ СВЕТОВИ ... ТОА Е КАКО ЕДНА ШУМА ... И ВО НЕА ШЕТАМЕ ... НОЌЕ СО БАТЕРИИ ... И ОД ГОРЕ АКО ГЛЕДАМЕ ... ЌЕ ГЛЕДАМЕ СВЕТИЛКИ КАКО СЕ ДВИЖАТ ... СЕКОЈ МОЖЕ ДА БИДЕ БУКВАЛНО СЕКАДЕ ВО ШУМАТА .. НЕКОЈ ЌЕ ОДИ ВАМО - ТАМО ... А НЕКОЈ ЌЕ НАБАСА НА МЕЧКА ... ЌЕ БЕГА ... АКО МУ ПОБЕГНИ ... НИКОМУ НИШТО ... АМА АКО ГО ФАТИ ... ОЛЕЛЕ ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ааааааа... го знаеш ти Тристан, симпатијата мој од Legends of the fall?
ех..... партал ги праи... |
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
оти не ми текнува ... помош од пријателка, можи ? |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
caos markos
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ако на Тристан,
му се појави мечка на патот, - партал ја праи!!! - Питам се питам, око дали му трепнува? - Јок ех...... |
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ПОЗДРАВ ПРИЈАТЕЛЕ ... ДРАГО МИ Е ШТО СЕ ЧИТАМЕ ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
КЕЈТ СТВАРНО ОВОЈ ТРИСТАН ПАРТАЛ ЈА ПРАВИ ... ЗНАЧИ НА МЕЧКАТА ТРЕБА ДА И СЕ ДАДЕ БАТЕРИЈА ... И ДА ВОДИ СМЕТКА КАЈ ОДИ ... ХАХАХА |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЕДЕН ПРИМЕР ОД ТРАНСУРФИНГОТ ОД ОВОЈ РУСИНОТ ... АКО СТОИШ ДОМА НА СРЕД СОБА ... И ТАКА СИ СТОИШ ... И АКО СТОИШ НАД ПРОВАЛИЈА ... СЕ Е ИСТО ... АМА ВО ВТОРИОТ СЛУЧАЈ КАКО ДА НЕ Е ... А ТРЕБА ДА НИ Е ... БИДЕЈЌИ НЕ Е ... СЕ ПОЈАВУВА ПОТЕНЦИЈАЛ ВО НАС ... А БЕСКОНЕЧНАТА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА НЕ ТРПИ ПОТЕНЦИЈАЛИ ... И ОДМА САКА ДА НЕУТРАЛИЗИРА ... А КАКО ? ИЛИ ЌЕ ТЕ ТРГНИ НАНАЗАД ОД ПРОВАЛИЈАТА ... ИЛИ НАНАПРЕД ... И НЕМА ДА ИМА ВИШОК НА ПОТЕНЦИЈАЛИ !!! А СЕ Е ИСТО ... САМО ШТО СИ СТОИМЕ ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е не ја сфаќам темава целосно пријателе.
Ама еден ден ќе се обидам. Кога нема да ми се спие... |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ПОЗДРАВ ПРИЈАТЕЛЕ ... ТЕМАВА РЕЗОНАНЦА ... ТРЕБА ОД ПОЧЕТОК ДА ЈА ЗАЧИТАШ ... АМА ВО КРАТКИ ЦРТИ ... НА ПРИМЕР ГИТАРАТА ... АКО УДРИШ НА ЕДНА ЖИЦА ... ЌЕ ЗАСВИРИ И ДРУГА ЖИЦА ... АКО Е ВО РЕЗОНАНЦА !!! ИНАКУ ИМА ЕДНА ВИСТИНСКА ПРИКАЗНА ... ЕДЕН ВО ИНДИЈА ... ДУХОВЕН ЛИДЕР ... СЕДНАЛ ПОД ДРВО ... И ТАКА СТОЕЛ ДОЛГО .... И ПОКРАЈ НЕГО ПОСЕДНАЛЕ ... И ТАКА ... ПРЕД НИВ РЕКА ... И СЕ РАЗМИНУВААТ ДВА ЧАМЦИ ... ЕДНИОТ МУ ВИКА НА ДРУГИОТ - ЗАМИСЛИ ЖИЦАТА НА ГИТАРАТА АКО ЈА ПРЕЗАТЕГНИШ ЌЕ ПУНКИ ... И АКО ЈА ОТПУШТИШ ЌЕ БИДЕ ЛАБАВА ... И ВО ЕДНИОТ И ВО ДРУГИОТ СЛУЧАЈ НЕМА ДА СВИРИ, ЖИЦАТА ТРЕБА ДА СЕ ЗАТЕХНИ ТОЧНО КОЛКУ ТРЕБА !!! КОГА ГО СЛУШНА ОВА ДУХОВНИОТ ЛИДЕР, СТАНА, СЕ ИЗМИ ОД РЕКАТА ... И МУ ВИКА НА СЛЕДБЕНИЦИТЕ - ОД СЕГА НОВА ФИЛОЗОФИЈА ... АМА СИТЕ СИ ЗАМИНАА ... ОНАМУ КАДЕ ШТО СИ ВИБРИРААТ НА НИВНАТА СОПСТВЕНА ФРЕКФЕНЦИЈА ... КАКО И ПОРАНО .. ТАКА И НИЕ СЕКОЈ СИ ИМАМЕ СОПСТВЕНА ФРЕКФЕНЦИЈА ... И АКО СЕ СРЕТНИМЕ СО НЕКОЈ КОЈ ЈА ИМА НАШАТА ВИБРАЦИЈА ... ЕТЕ СУПЕР КАФЕ МУАБЕТ !!! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Внеси реплика | страница <1 692693694695696 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |