|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 688689690691692 717> |
Автор | |
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас ке го отворам бифето па ако намине некој нека се послужи, ама да остави и за другите
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...mamamd ... еве јас ,,кршам,, атер... па си земам една чашка узо ..
..но оставам и за другиве.... а за Марко се разбира лозовата ...
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас си се послужив...се мислам...да си го задржам цело шише...добро ќе ми дојде а и тортата ти ја донесов уз пат славеничке |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ooooo благодарам Andjelina
таман си се опуштив со резонирањево, ме зеза нешто нетов ..
ама му се инаетам...............прилепска работа.....
да не сакаш нешто јас да те послужам или ... ???
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
прилепска работа
можеш едно кафе да послужиш...или..изненади ме ма,роденден ти е или што еден за инаетот |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
........во 1 часот по полноќ со што да те изненадам...
да не е касно за кафе.... ама ај ќе се напиеме по едно....
еве и една..........................
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
една- една...ќе се освежам после кафето
|
|
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еееееее... ај не зезај...една една ама види ја ....каква е ....вредна...
одбрана....................... .....
и овој ..... е еден..... а што велиш.....
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ovdeka se pielo, razmenuvalo
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
RORAIMA
Нов член Регистриран: 13.Октомври.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 26 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pozdrav do site na ovaa tema.
Dali site zaprimetivte deka Marko Antonij od Va snapravi podobri lugje? Ete sto znaci covek so pozitivna vibracija-energija. Toa e virtuenata stvarnost. na ovj na~i prakti~no vo realnoto vreme i prosotor ne moize da se zavladee. Ovaa tema REZONANCIJA od Marko zsaluzuva posebna WEB stranica. Forum idividi Marko. SEKOJA CEST PRIJATELE. Spored napisite zakluciv deka Marko e od BT odnosno deka e verojatno Hajlender pretstavnik na gorstacite od MK. Ako gresasm neka me ispravi ili samiot toj ili nekooj koj go poznava. Sekoja cest prijatele Hajlender Poz Avatar |
|
Внеси реплика | страница <1 688689690691692 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |