![]() |
|
Среќен Роденден |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 530531532533534 635> |
Автор | |
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Срекен Роденден Бабе
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
..Форумска Баба .... СРЕЌЕН РОДЕНДЕН .......
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mimicria ![]() Сениор ![]() ![]() magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
SREKEN RODENDEN BABO
![]() ![]() |
|
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav... ![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() Happy birthday Forumska babichke ![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
емил, замислена mimicria, валерија...и сите од вчера...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Фала ви на сите ![]() Повелете на ![]() ![]() Изменето од ФорумскаБаба - 07.Јули.2010 во 12:41 |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Уште ли ке пиеме бабооо дај нешто за освестување од вчера, дај по едно кафе ај
![]() |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
![]() |
|
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
SREKEN RODENDEN FB, DA TI SE ISPOLNAT SITE ZELBI I MERACI ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
ФорумскаБаба, srcko , kako blagodarnost za tvojot respekt , so posebna poraka ke ti posakam sreken rodenden i ke ti kazam :
samo otvoren um prima mudrost, samo otvoreni race - podarok , samo otvoreno srce prima ljubov i samo dragi licnosti ja primaat ovaa poraka. Sreken rodenden dado ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Mindyyyy ...срцкооо...респектот е интересна работа...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() КИНГ..фала ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() газелке...и останати...епа ај во кафана ![]() ![]() ![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
vlad0 ![]() Сениор ![]() ![]() Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
srekjen rodenden babe
![]() ![]() |
|
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Babce moja
![]() |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Честитки за твојот роденден Форумска Бабичке
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Среќен роденден форумскабабичке, инбоксот ти е преполн ![]() |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
|
Се исчистив
![]() ![]() ![]() Уште еднаш фала на сите што ми честитаа... на тие што мислеа да ми честитаат ама не ми честитаа и на оние што не ми честитаа затоа што не сакаа да ми честитаат ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 530531532533534 635> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |