![]() |
|
Среќен Роденден |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 527528529530531 635> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ti blagodaram Kastro ![]() ![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Valeri , Denes site ti posakuvaat od se po mnogu. Jas ti posakuvam malku sreka,
no koga ti e najpotrebna... malku prijateli, no vistinski...malku
ljubov, no iskrena. Sreken rodenden
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() Ti blagodaram Mindy za prekrasnata porakichka ![]() poveli torta ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Didi ![]() Сениор ![]() ![]() Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
Srekjen ti rodenden mila Vall
![]() ![]() |
|
Srekata vo tvojot zhivot zavisi od ubavinita na tvoite misli....
|
|
![]() |
|
![]() Didi,srcka ti blagodaram za prekrasnite zelbichki poveli tortichka ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
![]() |
|
![]() Igi,ti blagodaram za cestitkite ![]() |
|
|
|
![]() |
|
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
![]() ![]() Ama dali e za mene samo ( celo) ![]() |
|
![]() |
|
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Sreken Rodenden na Valerija i Hedonistka, da ste mi zivi i zdravi ![]() |
|
![]() |
|
![]() Poveli KINGDAVID,parche tortichka ![]() Ti blagodaram mnogu za ubavite cestitki:) |
|
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Среќен Valerija
![]() Нека насмевката и среќата те водат кон многу остварени желби годинава...
|
|
![]() |
|
![]() Orka,fala ti mnogu za cestitkite! Poveli nesto blagichko ![]() Изменето од Valerija - 02.Јули.2010 во 21:21 |
|
|
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Вал.....најубави желби за твојот роденден.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
![]() Renatax ,mila ti blagodaram za prekrasnite rozi ![]() poveli nesto blagichko:) |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 527528529530531 635> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |