![]() |
|
Среќен Роденден |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 417418419420421 635> |
Автор | |
Evenstar ![]() Сениор ![]() ![]() Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Среќен роденден Рената!
![]() |
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Imav preubav den denes ,a vie site mi go napravivte ushte poubav...vi blagodaram na site za chestitkite i kako shto e red da zaleeme so shampanjac
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Изменето од renatax - 09.Октомври.2009 во 16:32 |
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Среќен роденден на Рен.....
![]() ![]() ![]() Изменето од ninja_34 - 09.Октомври.2009 во 16:31 |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
![]() |
|
Ti blagodaram mnogu Ninja
![]() ![]() Nego neshto so tortata imam problem....ama veteno e veteno kje stigne kaj da e ![]() |
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Па имаме време за чекање....ќе ја почекаме....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
РЕН...нека ти е НАЈСРЕЌЕН РОДЕНДЕНОТ...
|
![]() |
|
![]() ![]() Да и помогнам на Рен, да не се мачи после.....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Ren Srejken Rodendenot
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Bez Ninja nishto ne pravam,kje se razdolzam za pomoshta za tvojot rodenden....ushte tortata da ja doneseshe da mi obelish obraz...kasnat ovie od Kanela ![]() |
|
![]() |
|
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
More cupe, ne gi kudi ovie od kanela, ke ti donesat torta....ne se brzame nie...pienjeto e bitno
![]() |
|
![]() |
|
Ај да си ја довршам работата.....
![]() ![]() Од Романса ја земав, на Канела не и беа тазе.....
ПС. Тоа што фали, парчето.... ![]() Изменето од ninja_34 - 09.Октомври.2009 во 17:12 |
|
|
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Bijonse1 sings Happy Birthday to renataxNajgolemata torta od Bijonse1 za renataxHappy Birthday to youSreken rodenden renatax ....so tri pesni neka ti bide denot tvoj...... ne mu ja misli .... zemi igla.... iskoristi go.......... ![]() ![]() Изменето од bijonse1 - 09.Октомври.2009 во 17:17 |
|
![]() |
|
E sega ima sve
![]() Preubav izbor,mi fakja oko....a ti ich nemoj da se sramish za ona'' malo'' parche shto fali,sega sum sigurna deka e neodoliva tortata ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 417418419420421 635> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |