|
FENIX |
Внеси реплика | страница <1 6566676869 530> |
Автор | |
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Аниткееее хелоууу
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
лошка а зашо ти е тоа првиот ред нека ти криво бе
|
|
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
анитааааааа по стоти пат денес да те
и да знаеш санти...веќе ми е криво а имав во план...ама..оноа... ..ама памтам дека уште ми должиш вива.. |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да ве поздравам како сте денес
|
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pozzzzzz za santi
i shatzi
babetino
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Колешкееее
|
|
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тоа знам ... и нема збор на страна не спаѓа во шала-муабетот ... не го ни мешам ... од почит
а ти за вивата ... ја за коњакот
|
|
|
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Почит Санти...
Коњакот...ми е дома...ми рекоа не смеам да пијам Schatzii Анитооо....ќе видиш ти..бабетино иди алексс малку да те раздрма па ќе правиме муабет |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нормално дека не смееш да пиеш.....без мене
|
|
|
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да бе....имам некое чудно чувство...ако тебе ти дадам коњак...за мене ништо нема да остане
|
|
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ај ај ... да не отворам уста сеа
Знаеш ... на бебињана колку Че им даат да цицаат ... толку ...
|
|
|
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znam...imam edno
podobro da ne mu dadam da cica... skrzavo babishte |
|
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
subo si zboruva covekot da ne si go cepnala babiste ni edno....(siromajot site gi saka ) |
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кој е алекс па сега
|
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
Внеси реплика | страница <1 6566676869 530> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |