|
РАЗГОВОРИ ЗА РЕЛИГИИТЕ - ОПШТО И НЕВРЗАНО |
Внеси реплика | страница <1 5354555657 242> |
Автор | ||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aha
znaci stvoril angjeli pred da kaze NEKA BI SVETLINA????? a so pravele tie vo temninata |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
BINGOOOOOOOOOOOOOOO ako se pipnes pozadi- kje primetis deka ne bas ze izgubila cela hahahahah pogotovo na mojov poznanik - koj moral da ide na operacija- no nikoj ne mu kazal si gjavol nego ade majmunska rabota |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
svemirski_duh
Сениор Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Anakine,imase ednas edna tvoja poraka vo koja pisuvase deka ne veruvas vo boga zatoa sto: Ne si go videl.
Ne si go doprel. Ne si go pocuvstvuval. Napisav ednas deka spored istoto toa,Anakine,ti nemas pamet. Ne sum ja videl. Ne sum ja doprel. Ne sum ja pocuvstvuval. Tvoite prasanja se tolku niski. Eve patem eden slucaj. Nekoj Arap dosol vo evropa da se skoluva i tuka go ispeglale so prasanja od tvoj tip.Koga se vratil,pobaral nekoj pameten ucenjak da mu odgovori na istite prasanja. Ovoj mu rekol,uz Allahova pomos,ke ti odgovoram. 1. Ako postoi gospod,dali mozes da mi go kazes negovoto lice ? 2. Ako gjavolot e sozdaden od ogan,kako togas vo pekolot so ogan ke bide kaznet,zarem ne e toa greska ? 3. Sto e sudbinata ? Ucenjakot ne se razmislil mnogu,mu dal eden ubav shamar po lice. Na ucenikot kolku sto go zdobolelo,tolku i gordost osetil,mislejki deka mu nema odgovor,pa prasal,zosto me udri ako nemozes da mi odgovoris. Ucenjakot mu rekol,ne,samo ti odgovoriv na site 3 prasanja. Dali te zdobole koga te udriv ? DA. Mozes li da mi ja pokazes bolkata ? NE Od sto e se sostoi tvoeto lice ? Kozha,Meso,koski...... A mojava raka ? Isto ? Pa..... Dali se nadevase nekogas deka jas ke te zasamarev ? NE Ete,toa e sudbina. |
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Прво се Небото и земјата, па светлината/одделувајќи ја од темнината, -сето тоа во првиот ден. Втор ден-Небо, па море/копно, па раститетелен свет,па планетите и звездите па најпосле човекот. Змијата како паднат ангел веќе е создадена, а и по истерување од рајот нели Бог поставил пред градината херувим и огнено оружје за да не може да се оди назад.... Значи сепак постоеле пред светлината... |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
svemirski_duh
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vidis Anakine... vaka samo ke ti dokazam deka si samo za sebe propast. Odgovor za se ima,osven za prazna glava. Na covek mozes kapa da mu kupis um..... Vidis kako i ponataka capas.... i da ti dadam odgovor (a ima za se' odgovor) za onie koi se so zapecateni srca,dzaba e. Ti si samo dokaz za mnogu Qur'anski aeti. |
||
svemirski_duh
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
PS: Ke se ponizavas uste mnogu vaka ;)
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e vaka da ti odgovoram na tvoite neuki prasanja 1. bolkata se meri so senzori i sekoj udar so kje go primis se redistrira na grafikonot 2. ne e fintata so liceto i kozata se od ist materijal= njutn bi ti kazal deka e fintata vo samiot udar _ silata e F=N - toa e masa po zabrzuvanjeto a toa so go custvuvas e pritisok p=F/A so e povrsina pomala to pogolem pritisok ognot nitu ima masa i najmalku zabrzuvanje vo samiot pekol tropas idiotstini verski i uste imas obraz da kazuvas koj e smesen odi milo moe vernice kaj odzata neka prodolzi da ti pee legendi bajki i gachki Изменето од anakin - 25.Април.2008 во 20:34 |
||
|
||
invader
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 442 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
zidarski
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Анакине - а што имало пред создавањето на универзумот според науката? И каде е почетокот...? Религијата има некаков одговор на тоа...
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aha obozam da se ponizuvam od vas bozjite ceda |
||
|
||
zmejko_zmejko
Сениор Регистриран: 23.Април.2008 Локација: Djibouti Статус: Офлајн Поени: 242 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
lele kakvo ponizuvanje ... ce mozes li da zivees ponataka ?
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
religijata nema nikov odgovor za nisto ne si svatil deka religijata se zasnova na DOGMI dogmite niso nekazuvat samo nareduvat |
||
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne se moze brat odam da se dematerijaliziram od pusti sram od ponizuvanjeto heheheheheh |
||
|
||
zmejko_zmejko
Сениор Регистриран: 23.Април.2008 Локација: Djibouti Статус: Офлајн Поени: 242 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Внеси реплика | страница <1 5354555657 242> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |