|
РАЗГОВОРИ ЗА РЕЛИГИИТЕ - ОПШТО И НЕВРЗАНО |
Внеси реплика | страница <1 3839404142 242> |
Автор | ||
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mARIJA AJ ke ti pisam na LP vo koi slucai e dozvoleno mazot da izlaze, pa ke vidis deka e rasirena pojava kaj site
|
||
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се разбравме.
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
Almahdi
Сениор Регистриран: 15.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 183 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Епа сеа, за харам неможе да влезе во долгови, за халал ке влезе, а за халал ќе си знае и жена му. Ако батката умре, ќе се има разбирање за жената, па најверојатно ќе му бидат простени долговите и гледаш решена работа. |
||
Almahdi
Сениор Регистриран: 15.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 183 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кога може да ја лажам жена ми, кога ќе ја имам? |
||
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nekoi raboti se samo za LP.
A tvojata zena prati ja kaj nas da i kazeme koga moze da te laze tebe! |
||
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
||
Aisha
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Milo mi e |
||
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
||
ivan_grozni
Сениор Регистриран: 10.Април.2008 Локација: Western Sahara Статус: Офлајн Поени: 267 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
AJSA ..... zarem i ti .... ne razbiram .... nitu svacam .....
|
||
ivan_grozni
Сениор Регистриран: 10.Април.2008 Локација: Western Sahara Статус: Офлајн Поени: 267 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zarem smeete da gi lazete mazite ????????? ...
|
||
Aisha
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pst..........ne kazuvaj na drugite.
Slusaj ova prasanje e zavrseno, Marija prasa i odgovoriv na l.p. sega e jasno. Uzivaj ti ne se grizi, jas mojot maz nema da go lazam, osven ona sto site go koristat kako "tehnika za umilkuvanje, cista romantika." |
||
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
||
ivan_grozni
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sekoja cest ... alal vera ....
|
||
Aisha
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dali ti nekogas na svojata zena\devojka si i rekol deka ke i gi simnes zvezdite i sl. Sigurno si i rekol....i si go napravil toa, NE. Znaci si ja izlazal. Razbiras toso sega.
|
||
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
||
ivan_grozni
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nemav namera da se vracam ... no se vrativ samo poradi edna edinstvena rabota... da ti kazam povtorno sekoja cest .... razbiram ubavo no , ne e ubavo da ti repliciram od pricini sto nekoj seto toa mozebi ce go svati kako obid za navreda ... samo ce se obidam da ti kazam deka pod poimot simnuvanje zvezdi moze da se svati i samiot seksualen cin .... so znaci , nekogas nitu toa ne e laga .... razbiras li ? ...
|
||
goranangeli
Нов член Регистриран: 26.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
SEKOJ POGLED NA RABOTITE VO ZIVOTOT BILO DA SE VISTINITI ILI NE E RELIGIJA.TREBA DA NE SE UPOTREBUVA ZBOROT ATEIST ZATO STO SITE IMAME VIZIA STO ZNACI SITE SME RELIGIOZNI SPORED GENETIKATA I SREDINATA SEKOJ IMA DA SI JA IZBERE SVOJATA RELIGIJA.
Изменето од goranangeli - 13.Април.2008 во 15:22 |
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кога Шехерезада би му ги раскажала сите приказни на Султанот во првтата вечер, немало да има 1001 ноќ. Па така, и овој хадис, драги мои, остава простор за дискусија. Од ЛП-то на Ајша разбрав кога во исламот е дозволено да се лаже . Но од овој пост на Мист (сепак мист, повеќе ми се допаѓа) гледаме дека “За халал може да се влезе во долг“ за кој потоа секако ќе дознае жената. Па? |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
Внеси реплика | страница <1 3839404142 242> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |