|
РАЗГОВОРИ ЗА РЕЛИГИИТЕ - ОПШТО И НЕВРЗАНО |
Внеси реплика | страница <1 109110111112113 242> |
Автор | |||
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А ТОЈ НА КРСТОТ ДАНЕ СЛУЧАЈНО БЕШЕ ДОЛЖНИК НА САТАНАТА ПА МУ ГО ВРАТИ ДОЛГОТ И ВАС ВЕ СПАСИ - ДЕМЕК ВЕ ОТКУПИ ...
“Нас само Делото на Праведникот не спасува! Со голема благодарност да ја прифатиме Неговата света жртва и да се покаеме што досега сме мислеле дека некое наше дело ќе не оправда“.
ДЕМЕК ВИЕ СТЕ СПАСЕНИ ...
|
|||
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
|||
AlDra
Сениор Регистриран: 06.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 823 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А бе тетратка ти верник си или не си?
|
|||
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ТО Е МОJА ЛИЧНА РАБОТА ...
ЗАТОА ПРАШАВ ПОГОРЕ ЗА ВЕРНИЦИТЕ КАКО ТЕБЕ (СПАСЕНИТЕ) ДА ОДГОВОРАТ!!!
|
|||
|
|||
AlDra
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Јас не реков дека само јас сум спасен. Светото Писмо е многу јасно:
,,16 Зашто Бог толку го возљуби светот, што Го даде Својот Единороден Син, та секој, кој верува во Него, да не загине, туку да има вечен живот. 17 Зашто Бог не Го испрати Својот Син во светот за да му суди на светот, туку светот да се спаси преку Него. 18 Кој верува во Него, нему не му се суди; а кој не верува веќе е осуден, зашто не поверувал во името на Единородниот Божји Син.’’(Исус во Евангелието по Јован 3:16-18) |
|||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
,16 Зашто Бог толку го возљуби светот, што Го даде Својот Единороден Син, та секој, кој верува во Него, да не загине, туку да има вечен живот.
Bas mi e drago za tebe SPASEN SI samo ne mi e jasno od shto ????? |
|||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|||
AlDra
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Е па ај размисли малку баш за она што го копираше од мојот пост. Посебно за ,,... да има вечен живот’’
|
|||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ti mozes do sabjale tuka da se filmas i da se pravis deka si spasen a jas samo edno ce ti kazam ... SE GLEDAME VO PEKOLOT |
|||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Tetratka, кое ти е прашањето? Само те молам постави го кратко и јасно без непотребни постирања на цели текстови. |
|||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|||
AlDra
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ок терај си ти. Жал ми е за тебе! Јас знам каде одам и знам на Кого се надевам и во Кого верувам. Ако ти не знаеш, не е касно! Сеуште имаш време. Отвори го Светото Писмо и читај. Моли се Бог да ти помогне подобро да го сфатиш Писмото. Слободно обрати ми се ако имаш некоја нејаснотија. Бог да те благослови со вера во изобилство!
|
|||
Tetratka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ЗА ШО?
НЕ ЗНАМ?
ПОШО СО ТЕБЕ ПОИНАКУ РАБОТАМ ...
|
|||
|
|||
Tetratka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ИЛИ ЗА ОВА МИСЛИШ ОД ПОГОРЕ ...
А ТОЈ НА КРСТОТ ДАНЕ СЛУЧАЈНО БЕШЕ ДОЛЖНИК НА САТАНАТА ПА МУ ГО ВРАТИ ДОЛГОТ И ВАС ВЕ СПАСИ - ДЕМЕК ВЕ ОТКУПИ ...
“Нас само Делото на Праведникот не спасува! Со голема благодарност да ја прифатиме Неговата света жртва и да се покаеме што досега сме мислеле дека некое наше дело ќе не оправда“.
ДЕМЕК ВИЕ СТЕ СПАСЕНИ ...
ПА ПРОЧИТАЈ ГО ТУКА Е
|
|||
|
|||
AlDra
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Тетратка мислам дека добро ти објаснив, не знам зошто барав дополнителни објаснувања?
|
|||
AlDra
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Верувам дека Исус плати за сите мои гревови на крстот. Казната е платена. А јас сум слободен! Радосната вест е баш таа: Исус плати за гревовите на светот. Какви Христијани сте вие ако не верувате во оваа Вистина?
|
|||
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
veruvame deka Isus gi isplati nasite grevovi, grevovite na nasite praroditeli
a pod ova sloboden ne te razbiram so sakas da kazis deka sega so i da pravis Isus gi ima isplateno i ti grevovi? |
|||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|||
Внеси реплика | страница <1 109110111112113 242> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |