![]() |
|
РАЗГОВОРИ ЗА РЕЛИГИИТЕ - ОПШТО И НЕВРЗАНО |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9495969798 242> |
Автор | ||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
jaska pak tuka na veronautika
bi sakal da spodelam edna misla go gledav malko filnov za dedo noe i negovata barka gledah kako tova zivotinkite odea vnatre po daski dve zirafi dva krokodila cudo edno bilo toa togas uba gledka ![]() vidov kako tova tarantulite gi cuvaa vo tegli so tegli trebaa za site milijarda bubalki, no tova i ne e prasanjeto si pomisliv ono virusive na zauski i morbili i ebola??/ parovi li beja? a kade gi cuvala tova zena ne Noe kade be i kako gi napikale- nemozam da si odgovoram, pa mi ostana samo vo mislata- uba legenda no ako e legenda, mozno e se da e legenda????? |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
Majkl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
|
Како каде ги напикале вирусите? Па во епрувети! Само тој дел(карантинскиот) од бродот не го покажаа за да не се заразат камерманите.
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
pred nekolku godini
procitav naslov vo eden vesnik VCERA BILE UBIENI 5 MILIJARDI ZITELI NA PLANETAVA ZEMJA citajki go texot- procitav deka vo laboratoriite MOSKVA I CHIKAGO - PO GOGOVOR NA RUSITE I AMERITE BILE UBIENI posledni VIRUSI NA NEKOI SIPANICI ZATOA SO TAA BOLEST NE SE POJAVILA NA PLANETAVA VEKJE 15 GODINI- pa ne im trebat za vakcinite se mislam kako be sega lugjeto rabotat sprotivno od dedo noje toj gi spasuval a nie gi ubivame neso ne e vred so bozjeto poslenije na ova planeta Изменето од anakin - 22.Јуни.2008 во 16:52 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
brat,...bakterii ima i korisni,...a ,bez niv i ne bi imalo zivot,...ama,virusi nemam chueno deka ima nekoj korisen,...pa,shto ima dedo ti ,....da gi spasuva niv?!
![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
Templarius ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
|
Prekrasno napisano sekoja cest.....dali inspiracijata na pisatelot za ovaa delo doadja od negoviot strav ko vampiri ili pak se poigrua so urabani legendi koi ....pretpazlivo nekogas se vistiniti ![]() |
||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
||
![]() |
||
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
|
zidarski, баш ми е мило што и ти не веруваш како православните дека лебот и виното се претвораат буквално и дословно во телото и крвта на Христос, туку дека тие симболи само симболички ги претставуваат телото и крвта Христови
![]() |
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
![]() |
||
zidarski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
|
Како што реков - Православието има потреба од реформа и од едукација...
![]() |
||
Do what is right, come what may...
|
||
![]() |
||
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
|
Potpolno se slozhuvam, kako sto vprochem veruvam deka mislat i povekjeto od sveshtenstvoto, no pustiot strav...
|
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
![]() |
||
Templarius ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
|
Ne se sl*gam so vas - mislam deka pravoslavieto treba da se vrati na korenite na izvornoto ne da se reformira i da se modernizira i da poprima od drugite pravci....
|
||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
||
![]() |
||
zidarski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
|
Реформата не значи модернизирање! Напротив - во случајов ќе значи враќање кон Изворот...
|
||
|
||
![]() |
||
|
Togas ce naide na monogu prepreki i toa nikogas nema da se sluci - Onie sto treba da gi vodat vernicite tie nema da sakaat toa da go naprav zasto nema da im odgvoraa za zal politikita i parite se dlaboko navlezeni vo crkvata...
|
||
Give me your secrets
||
![]() |
||
|
Сепак ќе се случи... треба само трпение и време.
|
||
|
||
![]() |
||
|
Da se nadevame, bi bilo ubavo da se sluci
![]() ![]() ![]() |
||
Give me your secrets
||
![]() |
||
|
Abibsmail - имаш опомена за спамирање. Не повторувај туѓи постови непотребно, ако немаш што да кажеш самиот.
|
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9495969798 242> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |