![]() |
|
РАЗГОВОРИ ЗА РЕЛИГИИТЕ - ОПШТО И НЕВРЗАНО |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8182838485 242> |
Автор | |||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
SO PA SEGA PENDING???????????????
![]() |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
![]() |
|||
Templarius ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
||
Nikoj nema da odgvori .... |
|||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|||
![]() |
|||
zidarski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
||
Аиша, има голема контрадикторност...
Ако некој сака една од жените повеќе, тогаш веќе нема рамноправност. Ако се прави дека ги сака сите подеднакво, за да не се осеќаат тие повредено, тогаш тоа е лицемерие и е уште поголем грев! |
|||
![]() |
|||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
||
Па како ќе одговори, те молам?
Ако се согласи-тоа би значело, што знам, негација на Пејгамберот а.с. А такво нешто не смее да се случи. Ма не смее и крај. ЈОК. |
|||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||
![]() |
|||
Aisha ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
||
|
|||
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|||
![]() |
|||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
||
И он ќе ме праша мене после дал ќе ме сака мене повеќе од другите жени или не, а? ![]() Абе Бурак...хаха |
|||
|
|||
![]() |
|||
Aisha ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
||
Oh tugo.....
Marija, prvoto ti e jasen hadis, a vtoroto podvlecenoto e TVOE mislenje.
Da ne se povtoruvam, vrati se na predhodniot post. Sakanjeto podednakvo na zenite ne e USLOV za poligamija.
Nepravednosta kon zenata ili zenite, ako se ustanovi od strana na soodveten organ, togas ima osnov brakot da se raskine (vtor, tret..) No cuvstvata ne se USLOV....
|
|||
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|||
![]() |
|||
Templarius ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
||
Tushe !!
|
|||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|||
![]() |
|||
||
Ајша, што значи тоа што ми го цитраш прашањето без давање одговор?
Или можеби грешка? |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Aisha tuka ima kontradiktornost - ne se raboti za nisto drugo sem za ovaa: Muhamed ja sakal Aisha povece od drugite zeni za sto ima i dokaz.. + Na drugite im veli da gi sakaat zenite podednakvo... _____________________________________________________ Zbir = ??????????????? |
|||
Give me your secrets
|||
![]() |
|||
Burak ![]() Група ![]() Регистриран: 26.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 42 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=SKXWbMsGpmk&feature=related
A da ja prasame zenata muslimanka kako se cuvstvuva,bidete fer! |
|||
„Ние Вселената со моќта Своја ја созададовме, а Ние, навистина и ја прошируваме.“к*р’ан,Ez-Zarijat, aјет 47
|
|||
![]() |
|||
||
Ајша, не е мое мислење туку на вашиот пејгамбер, само не сум имам па не ги знам ајетите на памет.
Парафразирам: “Ал ви то не можете“ А не можел ни тој... ![]() Човек неможе да сака со подеднаква љубов четворица па макар и пејгамбер. Зашто одбивање да се признае една ваква контрадикторност? |
|||
|
|||
![]() |
|||
zidarski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
||
Чекај, чекај... колку што се сеќавам, постоењето на љубов е еден од условите за брак во Исламот... од друга страна - љубовта кон жената е дел од почитта кон неа!
Зошто тогаш се жени со неа ако нема љубов кон неа? Или ја мериме љубовта на кило тука? |
|||
![]() |
|||
||
ПРАЗНО МНОЖЕСТВО |
|||
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8182838485 242> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |