IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Кој успеа денес да ве изнервира?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кој успеа денес да ве изнервира?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2122232425 112>
Автор
Порака
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2008 во 20:34
Originally posted by bibce bibce напиша:

........EDEN KUP LUGE TUKA NA FORUMOT STO SOLAT PAMET NA DRUGITE A NE SE GLEDAAT SAMITE SEBESI.......................лутиналутина

...големо%20гушкање...

...mame mu ebem ja i ti ko isti da sme, a seksi?...samo ja ne se nerviram mnogu, obichno si se smejam poishe...трепкање
Кон врв
macaparket Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Април.2008
Поени: 293
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај macaparket Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2008 во 21:35
NikoooooooooooooooooooooooooojJjj!!!!!!Ama mnogu luge me izraduvaa!!!
UMRENI LJUGE UMRENI LJUGJE
NA UVO MI SE DERAT
UMENI LJUGJE UMRENI LJUGE
MNOGU GOMNA SERAT

Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Април.2008 во 23:11
мајка ми лутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутина
Кон врв
Irenica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
SIC ITUR AD ASTRA!

Регистриран: 20.Февруари.2008
Поени: 2899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Irenica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Април.2008 во 00:14
Taxistot sto ne mi go najde mobilniot!
I site idioti koi ne bi vratile nesto sto e tugo!
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Април.2008 во 00:19
лутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутина
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
гoстин Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 29.Февруари.2008
Поени: 7557
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гoстин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Април.2008 во 00:21
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

лутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутиналутина

so ti e

Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Април.2008 во 00:22
двор ми е
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
гoстин Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 29.Февруари.2008
Поени: 7557
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гoстин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Април.2008 во 00:22
a zasto ?

Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Април.2008 во 01:16
MU POROSTUVAM...I JAS BI REAGIRAL TAKA NA NEGOVO MESTO..SIGURNO E LUT I ZBUNET
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
Ema14 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Март.2008
Локација: Macedonia
Поени: 8
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ema14 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Мај.2008 во 00:29
,, svezno iznervirana ,, ... ...od onie koi do denes gi smetav za prijateli...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2008 во 09:01
...debeliot komsija i negovata nevencana "sopruga"....prodavackata so zavrseno osnovno...zaebaniot semafor...Kineskite prodavnici i nivnata sund roba...T-Mobile,Cosmofon i V.I.P...site zaedno bi ve spalil...kaficite na kej naredeni kako japonski kuglici..Ciganite na Plostadot...samiot Plostad...Risticevata Palata..(koj k*rac i te ne se srusi u zemjotresot...polesno ke mi bese)..site nasi "marketinng agencii"..Publicist...Tomato..Ideja+ .....zadnja reklamna kampanja da vi bide vaseto propaganje...site Spa centri...kozmeticki saloni i nivnite majmuni vo niv....Skopskite pederi koi se pravat str8...Trend...molotov koktel samo te spasuva..spomenikot na majka Tereza...so sto go zasluzila toa?...samo zatoa sto se rodila tuka?...foka...goni ja...ionaka e mrtva...Site k*rvi , sto se pravat naizgled naivni,cesni biznis-zeni..u korpa so onie od pred MTV...da ja e*am MTV i nejziniot generalen direktor...Sitel i Latas moze da mi go popusat u sekoe vreme..Skopskiopt jet-set....Vrcak...Vesna Baby...Caci...Melita...Toni f**king Mihajlovski...site provincijalci koi gi donesoa svoite naviki so sebe,Aerodrom...najgolemoto Skopsko selo...Mc Donalds i nivniot fast food...go mrzam Vasil Zafircev koga zboruva za negovata vrska so Kaliopi...kogo go zanima toa?...Vladata..na celo so najglupiot premier u istorijata na RM..ministrite..nivnite zamenici..sekretarkite i nivnoto "prodolzeno rabotno vreme"...gi mrzam site direktori na Klinickiot Centar..site "avtoriteti" na fakultet,profesorite i nivnite jadni deca assistenti,a pogotovo najgolemite...onie na studentski prasanja...cijanid u kafeto za vas..site vernici...pravoslavni,katolici,hinduisti,budisti,jehovini svedoci,novoverci,staroverci..koj vi e k*rac...nema GOSPOD..site ateisti koi toa odamna go svatile...koja vi e smislata na zivotot sega?...site popovi i svestenici-pedofili...tipot u Avstrija sto ja ebel kerka mu i i napravil cela reprezentacija za u zenski fudbal...da go e*am Ronaldo i 3 tranvestiti za koi mislel deka se k*rvi..Paris Hilton..Victoria Beckam..i nejzinata bulimija,CNN,ABC,BBC,HBO,HTV,A1...site po red,brat mi i negovata cura iz "Beograda"...majka mi koja misli deka napravila se kako sto treba i deka sovesta i e cista...tatko mi koj nemase muda sam da crkne nego mora drug da odlucuva za nego..od se najmnogu ja mrzam grizata na sovest sto ja imam prema nekoi od vas tamu...gi mrzam vestackite golemini koi nikogas nema da ja nadminat vrednosta na vestackoto gjubre...globalnoto zatopluvanja...internet...sony play station 3...site novopeceni tajkuni..site nivni bracni i vonbracni kopilinja...Trifun Kostovski i ona sto go pravi so Kermes...vegetarijancite..metro,retro,i vegan-sexualcite...Dora Bakojani......site grci -cigani...site nacionalisti,sovinisti,materijalisti,altruisti...site vas koi mislite deka imate odgovor za se...se mrzam sebe...toa sto nekogas vi klimam so glava..a mislam kolku ste navistina bedni....

Изменето од Makijaveli - 04.Мај.2008 во 09:04
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2008 во 12:30
se izvinuvam ako nekogo navrediv...nemav takva namera..se bese do momentot
Кон врв
doriangray Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Опсесивен компулсивец

Регистриран: 03.Јануари.2008
Локација: Macedonia
Поени: 1460
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај doriangray Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2008 во 12:52
WOW!!!
Што направи бе Макијавели? Испадна цел свет те нервира... Оти така бе, златен? Дај немој вака, те молам. Барем ти немој .

Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change.
And if you're talking about my life you're only wasting your own time!
Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2008 во 13:14
Originally posted by Makijaveli Makijaveli напиша:

...debeliot komsija i negovata nevencana "sopruga"....prodavackata so zavrseno osnovno...zaebaniot semafor...Kineskite prodavnici i nivnata sund roba...T-Mobile,Cosmofon i V.I.P...site zaedno bi ve spalil...kaficite na kej naredeni kako japonski kuglici..Ciganite na Plostadot...samiot Plostad...Risticevata Palata..(koj k*rac i te ne se srusi u zemjotresot...polesno ke mi bese)..site nasi "marketinng agencii"..Publicist...Tomato..Ideja+ .....zadnja reklamna kampanja da vi bide vaseto propaganje...site Spa centri...kozmeticki saloni i nivnite majmuni vo niv....Skopskite pederi koi se pravat str8...Trend...molotov koktel samo te spasuva..spomenikot na majka Tereza...so sto go zasluzila toa?...samo zatoa sto se rodila tuka?...foka...goni ja...ionaka e mrtva...Site k*rvi , sto se pravat naizgled naivni,cesni biznis-zeni..u korpa so onie od pred MTV...da ja e*am MTV i nejziniot generalen direktor...Sitel i Latas moze da mi go popusat u sekoe vreme..Skopskiopt jet-set....Vrcak...Vesna Baby...Caci...Melita...Toni f**king Mihajlovski...site provincijalci koi gi donesoa svoite naviki so sebe,Aerodrom...najgolemoto Skopsko selo...Mc Donalds i nivniot fast food...go mrzam Vasil Zafircev koga zboruva za negovata vrska so Kaliopi...kogo go zanima toa?...Vladata..na celo so najglupiot premier u istorijata na RM..ministrite..nivnite zamenici..sekretarkite i nivnoto "prodolzeno rabotno vreme"...gi mrzam site direktori na Klinickiot Centar..site "avtoriteti" na fakultet,profesorite i nivnite jadni deca assistenti,a pogotovo najgolemite...onie na studentski prasanja...cijanid u kafeto za vas..site vernici...pravoslavni,katolici,hinduisti,budisti,jehovini svedoci,novoverci,staroverci..koj vi e k*rac...nema GOSPOD..site ateisti koi toa odamna go svatile...koja vi e smislata na zivotot sega?...site popovi i svestenici-pedofili...tipot u Avstrija sto ja ebel kerka mu i i napravil cela reprezentacija za u zenski fudbal...da go e*am Ronaldo i 3 tranvestiti za koi mislel deka se k*rvi..Paris Hilton..Victoria Beckam..i nejzinata bulimija,CNN,ABC,BBC,HBO,HTV,A1...site po red,brat mi i negovata cura iz "Beograda"...majka mi koja misli deka napravila se kako sto treba i deka sovesta i e cista...tatko mi koj nemase muda sam da crkne nego mora drug da odlucuva za nego..od se najmnogu ja mrzam grizata na sovest sto ja imam prema nekoi od vas tamu...gi mrzam vestackite golemini koi nikogas nema da ja nadminat vrednosta na vestackoto gjubre...globalnoto zatopluvanja...internet...sony play station 3...site novopeceni tajkuni..site nivni bracni i vonbracni kopilinja...Trifun Kostovski i ona sto go pravi so Kermes...vegetarijancite..metro,retro,i vegan-sexualcite...Dora Bakojani......site grci -cigani...site nacionalisti,sovinisti,materijalisti,altruisti...site vas koi mislite deka imate odgovor za se...se mrzam sebe...toa sto nekogas vi klimam so glava..a mislam kolku ste navistina bedni....

Јадна ти црна мајка што те родила,што ти се радувала и со љубов те доела...
Маченику на светов...од каде ли е таа горчина што те навјасала во најубавите години?
Признавам,за многу работи можеби и не го знам одговорот,но знам што би сакала да ми одговориш:Постои ли нешто на веков што е свето за тебе?

Да не бегам од темата: повторно денес ме изнервира Макијавели!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2122232425 112>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.