|
Кој успеа денес да ве изнервира? |
Внеси реплика | страница <1 910111213 112> |
Автор | |
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
една ретка будала која ветив нема да ја спомнувам пред син ми.....ни да се нервирам веке ради него...ма шо ме боли уво нека си го драпа мево што би рекле сељацине
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
гoстин
Сениор Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu ja nalutile denes majka mi ali sega
ne e vise iznervirana |
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZAGOR!!!
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..САМО ЈАС? |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...DA......SAMO TI.....
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nekoj cie ime ne vredi ni da se spomnuva,nekoj cie ime treba da se spomne,fokata na stusentski prasanja,eden provokator,no sosta neuspesen,taxistot cija radio stanica bese zaglavena na nekoja turbo folk stanica,eden prijatel cija naivnost napravi da se oseka ko vol (mu rekov rano mu e da bide babysiter na polnoletni deca)...eden friend na MSN,koj zivee vo Tokio,i koj 20 minuti mi se zalese deka metroto kasnelo celi 2 minuti i poradi toa ne stignal na pocetokot na negovoto omileno tv show....imam uste mesto....neka me rcne nekoj....
|
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
дедо мраз од КОЊАРИ
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
2 dena nikoj ne me iznarviral ni najmalku jeeeej
|
|
гoстин
Сениор Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Shefot na rabota
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.................mene ama bash nikoj ne me iznervira..............a i ne davam nekoj da me nervira...................
|
|
SummerLove
Сениор verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nikoj
|
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
seuste nikoj pa koj koa ne se nervoziram
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
navodno toj shto mnogu me saka........
... |
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се е под контрола. Ништо не сме да не изненади и никој да не изнервира. Замерка само до модераторите во подфорум ПОЛИТИКА, што дозволуват да се пишува на странски јазици- поготово бугарски.
Изменето од orlov - 12.Март.2008 во 19:34 |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
Внеси реплика | страница <1 910111213 112> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |