Дали гпедате турски серии ?
Испечатено од: IDIVIDI forum
Категорија: Забава
Име на форумот: Филм
Опис на форумот: Хитови, преводи, DVD, DivX, оскари & актери...
URL: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=27439
Датум на принтање: 23.Ноември.2024 во 12:03 Верзија на софтверот: Web Wiz Forums 10.03 - http://www.webwizforums.com
Тема: Дали гпедате турски серии ?
Постирано од: zamislena
Наслов: Дали гпедате турски серии ?
Датум на внесување: 20.Јуни.2015 во 18:40
Дали гледате турски серии и ако гледате што научивте од нив ?
Јас повремено гледам по некоја епизода од сериите Малиот Ага ...Румелија и еве сега Милост..... а што научив ... кога ќе се роди бебе таму велат ..нека расте со мајка и татко ( многу убав благослов ) или ..рацете да ти се позлатат... ( се мисли на домаќинката што готвела).....
|
Коментари:
Постирано од: fiks
Датум на внесување: 30.Јуни.2015 во 16:18
Ни сум гледал, ни гледам, ни па ќе гледам.
------------- Само шлаг пена ќе бидеме. Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии.
|
Постирано од: LiDivio
Датум на внесување: 30.Јуни.2015 во 17:17
Научив дека всушност ние сме ги малтретирале Турците 500+ години.
Шала на страна, само „Бурни времиња“ ја имам гледано целосно, одлична серија.
|
Постирано од: Mazak
Датум на внесување: 30.Јуни.2015 во 18:25
Nauchiv deka na vremeto, Osmanliite gi grabale najubavite zheni od Balkanskite prostori i deka toa po poveke godini rezultiralo so pojava na nekoi ubavi Turski glumci.
------------- “Be content with what you have. You have enough to live a happy life.”
|
Постирано од: Анастеа
Датум на внесување: 01.Јули.2015 во 01:14
Јок.
------------- http://www.youtube.com/watch?v=QCQTr8ZYdhg&feature=related" rel="nofollow - Прав сме и ќе бидеме. Ни воздух, ни оган, ни вода, туку земја, само земја ќе бидеме и можеби неколку жолти цветови.
|
Постирано од: mrzla
Датум на внесување: 01.Јули.2015 во 02:07
------------- И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв
|
Постирано од: evangeline
Датум на внесување: 01.Јули.2015 во 02:09
Анастеа напиша:
Јок.
|
Јок а
Јас не гледам, го гледав (поточно слушав) по некоја епизода Малиот Ага, ми беше многу смешен. Ама тоа додека правам извештаи да ми збори нешто во позадина хаха
------------- Внимавај кому му веруваш. И ѓаволот еднаш беше ангел.
https://www.youtube.com/watch?v=1DUYlHZsZfc" rel="nofollow - Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE
|
Постирано од: Mazak
Датум на внесување: 01.Јули.2015 во 04:18
А, има ли што да се види?
------------- “Be content with what you have. You have enough to live a happy life.”
|
Постирано од: lotus flower
Датум на внесување: 23.Август.2017 во 04:59
gledam kako ne gledam sekoj den mojot sin,povtorno roden sto nauciv od niv?mnogu se agresivni,nepotrebno brutalni ,ekstremisti.odat i vo druga krajnost so silni ubavi emocii. suma sumarum neznam dali mi se dopagaat.
|
Датум на внесување: 04.Декември.2018 во 23:27
Повремено ја гледам.... Нихан и Кемал и нивната бесконечна љубов.....
|
Датум на внесување: 28.Јануари.2019 во 02:28
Свекрви и снаа ја зирнав и се изнасмеав
МериеМ
Девојкава колку ме потсеќа на мене ,,кога бев млада, невина и наивна ...
|
Постирано од: Орка
Датум на внесување: 28.Јануари.2019 во 11:58
Во бркајлија си била заљубена Го фаќам и ја на два три дена тој. И ми иде у телевизор да му влезам на тој бркајлијата. Па ќе се сетам турска серија оти е и мењам програм.
|
Датум на внесување: 28.Јануари.2019 во 23:43
Ха ха ..од пуста радозналост ја изгледав последната епизодаУбав крај за бркајлијата како што го нарекуваш ќе го отепа љубовницата а МериеМ и Саваш ќе се земат и ќе си имаат бебенце
|
Датум на внесување: 29.Јануари.2019 во 08:24
Си можела да прашаш,приближно ќе сум прогнозирал без да видам. Детето сигурно ќе им се вика Ѓумуш ли Ѓулуш ли беше со значење сонце. А ваљда и таа полицајката со на Саваш брат му ќе завршат заедно. Уз пат можеби и на Мерием татко и да заврши со газдрарицата каде што она работи.Иии аха другарка и сигурно ќе си го најде детето.
|
Постирано од: pajser
Датум на внесување: 29.Јануари.2019 во 10:07
,,,aeee dodeka ne izgledam edno sedum osum nemit legnuvanje,,,
------------- nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
Постирано од: bijonse1
Датум на внесување: 29.Јануари.2019 во 18:33
Нееееееееееееееееееее
|
Датум на внесување: 30.Јануари.2019 во 23:41
Датум на внесување: 31.Јануари.2019 во 15:42
Затоа,иако работев еден месец во кладилница и спортска никогаш не играм.Една ќе се најде да промашам.
|
Датум на внесување: 05.Август.2020 во 23:48
Престанав со турските, ја загледав бугарскава ...украден живот...
|
Постирано од: vivi1
Датум на внесување: 07.Август.2020 во 10:39
јас невестата...никако да дојде крајот...а и се покасно ја даваат...за да и го видам крајот
------------- vivi
|
|