Испечати | Затвори го прозорот

Како ја оценувате нашата услуга?

Испечатено од: IDIVIDI forum
Категорија: Технологија
Име на форумот: MaxARENA Gaming
Опис на форумот: сервери за online gaming (овозможено од MAXadsl)
URL: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=22351
Датум на принтање: 03.Април.2020 во 20:11
Верзија на софтверот: Web Wiz Forums 10.03 - http://www.webwizforums.com


Тема: Како ја оценувате нашата услуга?
Постирано од: Figgy
Наслов: Како ја оценувате нашата услуга?
Датум на внесување: 27.Април.2010 во 23:31
Би ни биле од големо значење вашите искрени гласови.
Ние решително се стремиме кон подобрување на ефикасноста
и професионалноста во рамките на MaxARENA
Испечати | Затвори го прозорот

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk